Jos pitasPa ne znam... Treba da preslusam?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jos pitasPa ne znam... Treba da preslusam?
a jes'...sub_zer0 wrote:Yeah Bek.![]()
A sto se tice najboljeg srpskog rok gitariste, si cuo za Aleksandra Zivojinovica?
Duane wrote: sto se tice tocka... on jeste alfa i omega sviranja djitre... jednostavno je tako...ozbiljan sam... stagod ti treba, jazz, bluz, rok, fusion... neam pojma covek sve ume, zato ga i smatram za tako nesto... nije najbrzi i nema najagresivniji vibrato, al nema ni hendrix... to jednostavno ona sorta djitriste kad sve ume i to na neki vrlo cudan nacin, jednostavno nemozes da provalis sta tip radi... a rastura...
Care!rock action wrote:http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Lifeson
oces da kazes da smak nevalja zato sto niko van juge nije cuo za njih... pa ja sam siguran da je i za leb i sol jako malo ljudi van culo, siguran sam da je i za milutina milankovica malo ljudi culo, a covek je napravio najsavrseniji kalendar ikad... i tako... dosta ljudi... mislis da bi za Lifesona culi da svira vamo u nekom bendu koji se zove Zurba... dont think so...sub_zer0 wrote:Vidim ja da ti volis Tocka, ali pokusaj da budes objektivan. Da li ljudi van prostora bivse Juge znaju ko je Tocak? Da li su uopste culi za njega ili Smak? Zasto?
Sa druge strane, na koliko bendova je Rush imao uticaj?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests