Velika kupovina vol.3

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
sub_zer0
MF veteran

Re: Velika kupovina vol.3

Post by sub_zer0 » 29 Apr 2009, 12:53

Pa ne znam... Treba da preslusam?
Jos pitas :lol: Kreni redom.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 29 Apr 2009, 12:55

Evo sad cu, tokom prvomajskih praznika, fala na predlogu. El stvarno bolji od Tocka, Borka, Krleta i ostalih? :mrgreen:

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 29 Apr 2009, 13:23

Ja sam se isto dao na slušanje Rush-a zbog ovog foruma. I jest dobri su muzikanti, ali nije to moj ukus baš... Geddy Lee-ev bas mi malko reže uši, o njegovom glasu i da ne govorim, a ceo bend ima onu heavy metal crtu u najgorem značenju te sintagme.
Poslušaj Siki, ali poznavajući tvoj muzički ukus koliko sam mogao da pohvatam ovako usput po postovima, ne bih rekao da ćeš biti oduševljen.
Ja sam sad poslednje "nabavio" neku svirku iz Ria u dva mp3 fajla od po sat vremena. Probaću da poskid..., uh pardon, da "nabavim" još po nešto, ako ne i sve, pa možda... Ne znam, zanimljivo mi nekako gitarista sa ovijeh prostora i što je Geddy Lee kao neki kultni bassista, pa videću još...

Samo da se razumemo, ovo nije off topic. Siki je u prvom postu tražio 75 strana, pa moramo da to ispošujemo dodavajući i stvari koje i nisu baš direktno vezane za kupovinu pedala...

:D

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 29 Apr 2009, 13:28

Pa dobro, ako je tako ima puno josh do 75 strana...Nego kakve Vi imate informacije o vremenu za petak i subotu??? Mi bi na izlet, ali ne znamo hoce li kisha... :mrgreen:

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 29 Apr 2009, 13:31

E najavili su kišu, mada isto su rekli i za danas, a ono ovde sunce...
Tako da piknik, kupovina pedala ili vožnja bicikle ne mora odmah da se odlože.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 29 Apr 2009, 13:33

Da, 'ladno i ovde sunce, jebesh ga, izgleda da ce ipak losa prognoza biti, shto je ok za eventualan pazar pedala, a mozda i izlet.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 29 Apr 2009, 13:47

Ljudi, al' mene ubi meteoropatija, stiglo me pod stare dane. :(
Nikad (lose) vreme nije tako delovalo na mene, kao ove godine, ne znam da l' ce i kupovina neke nove pedale pomoci...

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 29 Apr 2009, 13:52

Mislim da hoce, pazi kazu da sve krece iz glave.... :D

istiqrac

Post by istiqrac » 29 Apr 2009, 14:46

Zato pre pedale mora da kupi neku glavu lampasku, posto sve krece iz glave... :ziveli: :ziveli: :ziveli:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 29 Apr 2009, 16:27

sub_zer0 wrote:Yeah Bek. :ziveli:

A sto se tice najboljeg srpskog rok gitariste, si cuo za Aleksandra Zivojinovica? ;)
a jes'...

a najpoznatiji srpski teniser u dublu posle zimonjica je Danijel Nestorovic, koji je takodje kanadjanin...

sto se tice tocka... on jeste alfa i omega sviranja djitre... jednostavno je tako... :D ozbiljan sam... stagod ti treba, jazz, bluz, rok, fusion... neam pojma covek sve ume, zato ga i smatram za tako nesto... nije najbrzi i nema najagresivniji vibrato, al nema ni hendrix... to jednostavno ona sorta djitriste kad sve ume i to na neki vrlo cudan nacin, jednostavno nemozes da provalis sta tip radi... a rastura...

ps. meni lifeson uopste nie neki djitrista... :P
neznam kako da obajsnim al pokusacu... ono sto je tocak radio, pre njega niko nije radio... a za lifesona to nemogu reci... mogu reci za hendrixa, gallaghera, blackmorea... bla bla bla...

cccira
MF veteran

Post by cccira » 29 Apr 2009, 16:47

Duane wrote: sto se tice tocka... on jeste alfa i omega sviranja djitre... jednostavno je tako... :D ozbiljan sam... stagod ti treba, jazz, bluz, rok, fusion... neam pojma covek sve ume, zato ga i smatram za tako nesto... nije najbrzi i nema najagresivniji vibrato, al nema ni hendrix... to jednostavno ona sorta djitriste kad sve ume i to na neki vrlo cudan nacin, jednostavno nemozes da provalis sta tip radi... a rastura...
:bow:

sub_zer0
MF veteran

Post by sub_zer0 » 29 Apr 2009, 17:02

Vidim ja da ti volis Tocka, ali pokusaj da budes objektivan. Da li ljudi van prostora bivse Juge znaju ko je Tocak? Da li su uopste culi za njega ili Smak? Zasto?

Sa druge strane, na koliko bendova je Rush imao uticaj?

friedman

Post by friedman » 29 Apr 2009, 17:13

Na koliko nije? :)
Care! :ziveli: :ziveli:
To je preporuka!

sinisake, izvini na off-u.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 29 Apr 2009, 17:53

sub_zer0 wrote:Vidim ja da ti volis Tocka, ali pokusaj da budes objektivan. Da li ljudi van prostora bivse Juge znaju ko je Tocak? Da li su uopste culi za njega ili Smak? Zasto?

Sa druge strane, na koliko bendova je Rush imao uticaj?
oces da kazes da smak nevalja zato sto niko van juge nije cuo za njih... pa ja sam siguran da je i za leb i sol jako malo ljudi van culo, siguran sam da je i za milutina milankovica malo ljudi culo, a covek je napravio najsavrseniji kalendar ikad... i tako... dosta ljudi... mislis da bi za Lifesona culi da svira vamo u nekom bendu koji se zove Zurba... dont think so...

cccira
MF veteran

Post by cccira » 29 Apr 2009, 18:17

To sto je neko poznat ili ne nije uopste merilo kvaliteta. Pogotovo u ovom slucaju.
Mislite da Tocak ne bi bio THE TOCAK da se rodio kojim slucajem u Kaliforniji?

Post Reply