Velika kupovina vol.3
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Velika kupovina vol.3
Znaci --> ne.

-
nenadnenad
kabinet + glava pa biraj kakve ces zvucnike.
-
Kill surf city
A 1x10 za sobu? Lampa,naravno...
moram da se pohvalim , juce sam iskusio iz prve ruke najbolji zvuk na svetu. PRS singlecut u Fulltone fulldrive (Cloned by me) pa u Vox ac50 glavu iz 60-tih pa sve to u fenderov box sa dve petnaestice . posle dva i pol sata svirke je pocelo rame da mi se grci od tezine gitare ali nisam mogao da batalim. cisto savrsenstvosinisake wrote:Hvala na ozbiljnom odgovoru. Znaci - petnaestica!![]()
jeste mali off ali morao sam.
ps. rame me jos boli ali je vredelo.
majtimika wrote:moram da se pohvalim , juce sam iskusio iz prve ruke najbolji zvuk na svetu. PRS singlecut u Fulltone fulldrive (Cloned by me) pa u Vox ac50 glavu iz 60-tih pa sve to u fenderov box sa dve petnaestice . posle dva i pol sata svirke je pocelo rame da mi se grci od tezine gitare ali nisam mogao da batalim. cisto savrsenstvosinisake wrote:Hvala na ozbiljnom odgovoru. Znaci - petnaestica!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeste mali off ali morao sam.
ps. rame me jos boli ali je vredelo.![]()
Pa da, da nisu bile dve petnaestice, ne bi to bilo to. 
BTW to sam svirao kod prijatelja u studiju za probe, i mislim da je to jedini studio za probe gde mozes da sviras na takvoj opremi.
A gde to, u Crvenki?
u vrbasu, covek osim toga ima i jos mog bivseg winstona half stack i basmena i prostor je vrh, isplati se doci.
Robert?majtimika wrote:u vrbasu, covek osim toga ima i jos mog bivseg winstona half stack i basmena i prostor je vrh, isplati se doci.
yes robert
U shto je sladak taj mali beli Vox, josh sa malim kabinetom, extra
bash mi se svidja.
Nego, Duane, da l' je ovo Tockov potpis?

Danas sam naisao na najoriginalnije predstavljanje/hvaljenje jednog Squiera u oglasima.

Danas sam naisao na najoriginalnije predstavljanje/hvaljenje jednog Squiera u oglasima.
eeee sa tim potpisom moze da je menja za bilo koju fender custom varijantu i to 1:1! 
Pa da, "Picked By Tochak".