Boss ME-70

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

frkadela
MF veteran

Re: Boss ME-70

Post by frkadela » 16 Apr 2009, 01:43

Ako je neko slušao bilo šta što je Jake Shimabukuro odsvirao uživo, može da stekne utisak kako zvuči Line 6 POD live xt. On svira ukulele, najlonske žice, od ovog procesora koristi samo efekte (jer mu, kako kaže, treba što prirodniji zvuk njegovog akustičnog instrumenta). Dobra stvar je što simulacije pojačala mogu da se bajpasuju, pa da koristiš samo efekte na svom pojačalu... A ako ti slučajno, što kaže tyler durden, iskrsne neka tezga, onda imaš i sjajne simulacije pojačala i kabineta.

Što se mene tiče, ovaj live xt je jedna od najboljih stvari koje sam imao prilike da gledam odozgo i nagazim. :)
(live x3 nisam još probao :()

kide

Post by kide » 30 Apr 2009, 01:09

T - Rex wrote:Skoro sam uzeo pod x3 , i odusevljen sam bojama koje mozes skinuti sa zvanicnog sajta.
2 klika i imas boju.
razmišljam ovih dana da puknem pare za x3 live, pa me zanima kako ti zvuče od/ds efekti? stalno sam u potrazi za što organskijim i sočnijim overdrive zvukom i pitam se kako x3 live zvuči. trebaju mi i drugi efekti, ali mi je ovo prioritet pa zato pitam. šta kažeš o tome?

T - Rex

Post by T - Rex » 01 May 2009, 11:56

kide wrote:
T - Rex wrote:Skoro sam uzeo pod x3 , i odusevljen sam bojama koje mozes skinuti sa zvanicnog sajta.
2 klika i imas boju.
razmišljam ovih dana da puknem pare za x3 live, pa me zanima kako ti zvuče od/ds efekti? stalno sam u potrazi za što organskijim i sočnijim overdrive zvukom i pitam se kako x3 live zvuči. trebaju mi i drugi efekti, ali mi je ovo prioritet pa zato pitam. šta kažeš o tome?
Iskren da budem nisam neki ljubitelj procesora, . Ali ako hoces da te glava ne boli sto se tice setovanja zvuka, a pritom zaradjujes na sviranju, X3 ili Xt je prava stvar. Ja sam u potpunosti zadovoljan sa njim.

Post Reply