Što se mene tiče, ovaj live xt je jedna od najboljih stvari koje sam imao prilike da gledam odozgo i nagazim.

(live x3 nisam još probao

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
razmišljam ovih dana da puknem pare za x3 live, pa me zanima kako ti zvuče od/ds efekti? stalno sam u potrazi za što organskijim i sočnijim overdrive zvukom i pitam se kako x3 live zvuči. trebaju mi i drugi efekti, ali mi je ovo prioritet pa zato pitam. šta kažeš o tome?T - Rex wrote:Skoro sam uzeo pod x3 , i odusevljen sam bojama koje mozes skinuti sa zvanicnog sajta.
2 klika i imas boju.
Iskren da budem nisam neki ljubitelj procesora, . Ali ako hoces da te glava ne boli sto se tice setovanja zvuka, a pritom zaradjujes na sviranju, X3 ili Xt je prava stvar. Ja sam u potpunosti zadovoljan sa njim.kide wrote:razmišljam ovih dana da puknem pare za x3 live, pa me zanima kako ti zvuče od/ds efekti? stalno sam u potrazi za što organskijim i sočnijim overdrive zvukom i pitam se kako x3 live zvuči. trebaju mi i drugi efekti, ali mi je ovo prioritet pa zato pitam. šta kažeš o tome?T - Rex wrote:Skoro sam uzeo pod x3 , i odusevljen sam bojama koje mozes skinuti sa zvanicnog sajta.
2 klika i imas boju.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest