pa Bottom line je - zavisi ko koliko hoce da daaa za kablove
Ako hoces da se malo igras - kupis Neutrik ili Switchcraft dzekove i KLOTZ kabl i lemis kolko hoces. 3 Metra kabla sa 2 konektora izadju oko 10 eura i lemljenje...
Ako hoces gotov kabl, da je ok kvalitet, izdrzljiv - moj savet oni Fender kablovi (ne california - jbg ne znam kako se zovu)
Planet waves meni nikako nije legao i mislim da je ona fora sa circuit breakingom krajnje nepotrebna, i odlican marketinski trik!
Internet je pun kablova raznog kvaliteta ako neko moze da kupuje iz vana, mogu da se nadju dobre ponude.
Ali evo jedno iz iskustva - moj drugar i ucha - Bata Kostic (ex YU Grupa, sada Rok Misija) me bio zamolio pre recimo dve godine da mu napravim par kablova. Otisli lepo u KANIBAL i kupili 6 dzekova jeftinih (mislim da su bili 35 dinara komad - slicne ovome
http://www.mintyamps.com/store/images/q ... _jack1.png) i 15ak metara Proel vrlo savitljivog "gitarskog" kabla. On i dalje svira na tome, cak i uzivo.
Sad neko voli da daje 100 eura na 5 metara kabla jer je posrebren, a neko voli da eksperimentise sa onim "telefonskim" kablovima sto daju utisak kao da si stavio 5000pf kondenzator na volume pot, pojedu sve visoke - i da im odgovara ton...
Lepo telefon u ruke i zvati prodavnice i pitati. nemam drugi savet...