Raspon 2 oktave - dovoljno ili ne?

Milos_Mitrovski

Re: Raspon 2 oktave - dovoljno ili ne?

Post by Milos_Mitrovski » 06 May 2009, 12:53

PA vidi, nisam doso iz zezanja za divno cudo pojedinaca...Muzikom se bavim ceo zivot i gledam da svo moje znanje unapredim i usavrsim.sto se svirke tice to sam i uspeo pohadjanjem privatne muzicke skole i casovima usavrsavanja.Ovde sam zato sto mi je potrebna pomoc oko glasa jer u prigramu mog skolovanja sam mogao da biram da li hocu da skolujem glas uporedo sa svirkom ili da usavrsavam svirku...ja sam izabrao bez glasa jer u to vreme nisam imao nameru da pevam... a ako mi je do zezanja oticicu na basket, fudbal, oticicu u diskoteku a necu doci ovde da se zezam.Muziku shvatam ozbiljno i ne vidim uopste razlog zbog kojeg si shvatio da sam ovde iz zezanja.Mislim da si me lose procenio ali to je tvoja stvar i tvoje pravo misli sta hoces ja nisam ovde doso da se zezam veruj mi...

Storm

Post by Storm » 06 May 2009, 15:24

Milos_Mitrovski wrote:PA vidi, nisam doso iz zezanja za divno cudo pojedinaca...Muzikom se bavim ceo zivot i gledam da svo moje znanje unapredim i usavrsim.sto se svirke tice to sam i uspeo pohadjanjem privatne muzicke skole i casovima usavrsavanja.Ovde sam zato sto mi je potrebna pomoc oko glasa jer u prigramu mog skolovanja sam mogao da biram da li hocu da skolujem glas uporedo sa svirkom ili da usavrsavam svirku...ja sam izabrao bez glasa jer u to vreme nisam imao nameru da pevam... a ako mi je do zezanja oticicu na basket, fudbal, oticicu u diskoteku a necu doci ovde da se zezam.Muziku shvatam ozbiljno i ne vidim uopste razlog zbog kojeg si shvatio da sam ovde iz zezanja.Mislim da si me lose procenio ali to je tvoja stvar i tvoje pravo misli sta hoces ja nisam ovde doso da se zezam veruj mi...
Dobro,idemo onda dalje.Za pocetak pocni da citas ovaj deo foruma detaljno i primenjuj u praksi.I prihvataj savete i kritike ljudi odavde, jer svi ti iskreno govore i niko ti ne zeli lose.Ajd´ pozz :)

Milos_Mitrovski

Post by Milos_Mitrovski » 06 May 2009, 16:13

Sto se kritika tice, to uvek prihvatam i usvajam.Mislim da uvek treba prihvatiti tudju kritiku jer da nije tako onda ne verujem da bi neko trazio pomoc uopste :)
Ono sto mene zanima je cheast, mix, head voice tacnije kako da uhvatim taj mix za koji kazu da je najlepsi glas i da njime treba pevati, inace ja bih voleo kada bih mogao da pevam distorziju ( promukli glas, dobio sam info da se tako zove :D takvim glasom pevaju Vlado Georgiev, Bojan Marovic, Sasa Kovacevic, Zeljko Vasic i ostali) jer ja uglavnom pevam balade dok sviram...pevam i narodno ali me vise privlaci lagana muzika, balade itd.Volim i narodno da odpevam i rock ali mi su mi mnogi rekli posto mi je glas dubok da mi vise leze balade neke nego narodnjaci...e sad da li je to istina ili ne ja ne mogu da sudim o svom glasu:)
pozdrav i hvala na pomoci :)

Post Reply