... i čekaćemo najverovatnije još pola godine da nam javiš da si konačno ovo i pazario...jacopastorius wrote:Jbg ljudi, sorry, prodje pola godine nisam na forumu, evo me opet malo:-) Definitivno sam resihio da kupim GK 700RB II head , cena je negde oko 700 i neki evric, imao sam prilike da je probam u bliskoj nam "bratskoj" drzavi zajedno u paru sa RBH boxom 4x10, otkida. Suund cista 10-ka. Ko voli precizan i clean ton definitvno prava sprava!.....
Mišljenje O Gallien-Krueger Bas Pojačalima (Naročito RB700?)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Mišljenje O Gallien-Krueger Bas Pojačalima (Naročito RB700?)
Re: Mišljenje O Gallien-Krueger Bas Pojačalima (Naročito RB700?)
Sva ta svirka (Pastorius, itd.) ima autohton zvuk onoga vremena, dakle dinamika magnetofonske trake mnogo šira od današnjeg digitalnog zapisa, te ko zna kako će sva ta oprema da zvuči u današnjim uslovima sviranja i snimanja, (da izuzmem live).
Ja sam odavno prestao da ganjam i da kopiram ono što mi se svidja a što nisam "ja", i počeo sa eksperimentima i definisanjem svog sopstvenog zvuka koji mi odgovara za sviranje. Možda nije praktično i jeftino, al kako kaže poslovica - "svaki majmun nadje svoju zabavu"
Ja sam odavno prestao da ganjam i da kopiram ono što mi se svidja a što nisam "ja", i počeo sa eksperimentima i definisanjem svog sopstvenog zvuka koji mi odgovara za sviranje. Možda nije praktično i jeftino, al kako kaže poslovica - "svaki majmun nadje svoju zabavu"