posle toga , imam utisak da se mnogi ne oglasavaju tako da je bitno znati druge muzicare i neke preprodavce,...postene ko sto je z*z*z rekao.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ma mene zapravo, osim kavurme, interesuju i ti posteni preprodavci. Evo, posto Z*Z*Z zna i takve, neka podeli to znanje s nama, pa nek ostavi kontakte tih ljudi ovdi.sirac-šunka wrote:Sad tek ne razumem ko je šta hteo da kaže...
A ti si... neki saljivdzija? Hahahahahahaha...The Mask AE wrote:Chedo... Ljubavi zivote... Ovaj jedan se drka, a ovaj drugi se istripovao na pravopis pa su se izgubili zajedno i svako oko svoje ose.
The Mask AE wrote:Chedo... Ljubavi zivote...
jel od sad moram da zazmurim kad ste vi zajedno u temi....kao kad su tu doolio u critical.....zbog privatnostisirac-šunka wrote: Raznežio si me sa ovim ljubavi, ne znam šta da kažem![]()
E mislim da je ovo ključ dobre kupovine.nenadnenad wrote:imam utisak da se mnogi ne oglasavaju tako da je bitno znati druge muzicare i neke preprodavce,...postene ko sto je z*z*z rekao.
Druze taj paket sa pojacalom itd nov je valjda 150e max...moj buraz se namucio da proda svog Berindzera za 50e, isto s rezervnim setom civija itd...to se sve dobije u paketu....bas ga je dugo prodavaoWolf wrote:sta ja znam, imao sam prijatna iskustva sa preprodavcima, doduse imao sam posla samo sa jednim...
dao sam 80 evra za gitaru, koja je potpuno ispravna (samo sto je jedna civija kriva i lak je okrnjen na dva mesta, verovatno je nekom ispala) a uz nju sam dobio i gigbag, komplet novih behringer civija (zbog one jedne krive) i kabel...
sve radi, sve je ispravno, nemam nikakvih velikih problema (samo mi malo volume pot krci kad ga okrecem, verovatno treba samo malo da se ocisti)...
ali opet... i sa sve tim falinkama, ja sam kupio gitaru za 80 evra, za koju su mi iskusniji od mene rekli da sam ubo k'o prstom u kaku... xD
ne kazem da nema preprodavaca koji su djubrad, stavise vecina to i jesu, ali nadje se po neki posten jbg...
retko, ali desi se...
lik se zove Marko, ako nekog bas zanima, clan je foruma...
Zbog ovakvih preprodavaca posten narod nemoze godinama (ili nikad) da nabavi dobru opremu. Krajnje bezobrazan lik.Chak neume ni da preproda za razumnu cifru nego je alav i hocje odjednom pare na gomilu. Daleko od tog da je jedini, ima ih josh mnooogo....sl0e wrote:Evo kako se zaradjuju pare:
Pogledajte prvo ovo: http://www.kupujemprodajem.com/Fender-B ... -oglas.htm
zatim ovo: http://www.kupujemprodajem.com/Fender-B ... -oglas.htm
U 97% slucajeva se svodi na to,ako neko ima neverovatno dobro,legalno,iskustvo...neka ga slobodno podeli ovde sa drugima.Znaci majmuncina je na mom ocaju zelela da ,bez ikakvog truda,zaradi preko 400e.
Ček, ček pa ovo kao da sam i ja video negdeZlo wrote: Videh tamo jedan Washburn( N2 Nuno Bettencourt ) koji se polovan prodaje za 500-600e a ista gitara u Artistu nova kosta (po ceni koja je na sajtu prodavnice)362e.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest