Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
nenadnenad

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by nenadnenad » 13 May 2009, 22:45

sto se mene tice... nemam para uglavnom :mrgreen:
posle toga , imam utisak da se mnogi ne oglasavaju tako da je bitno znati druge muzicare i neke preprodavce,...postene ko sto je z*z*z rekao.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 13 May 2009, 22:50

sirac-šunka wrote:Sad tek ne razumem ko je šta hteo da kaže... :?
Ma mene zapravo, osim kavurme, interesuju i ti posteni preprodavci. Evo, posto Z*Z*Z zna i takve, neka podeli to znanje s nama, pa nek ostavi kontakte tih ljudi ovdi. :mrgreen:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 13 May 2009, 22:53

The Mask AE wrote:Chedo... Ljubavi zivote... Ovaj jedan se drka, a ovaj drugi se istripovao na pravopis pa su se izgubili zajedno i svako oko svoje ose. :P
A ti si... neki saljivdzija? Hahahahahahaha... :mrgreen:

ac10

Post by ac10 » 13 May 2009, 23:10

The Mask AE wrote:Chedo... Ljubavi zivote...
sirac-šunka wrote: Raznežio si me sa ovim ljubavi, ne znam šta da kažem :oops:
jel od sad moram da zazmurim kad ste vi zajedno u temi....kao kad su tu doolio u critical.....zbog privatnosti :mrgreen:

nickelback

Post by nickelback » 13 May 2009, 23:15

Znam tylera licno, i samo da kazem, da decko nije nikakav preprodavac, i slicno. Jednostavno, sve sto je uvek prodavao, ili kupovao, bilo je za njegovu upotrebu, zaludjen je tom opremom (ako mene pitate i malo previse). I nikada se ne skrasava sa time... stalno trazi, kupuje i proba nesto novo. Nikako da se zadovolji....
A da ga je ovaj put za ovu situaciju preterao, jeste, ali jbg, takav je on....

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 14 May 2009, 01:03

sta ja znam, imao sam prijatna iskustva sa preprodavcima, doduse imao sam posla samo sa jednim... :)
dao sam 80 evra za gitaru, koja je potpuno ispravna (samo sto je jedna civija kriva i lak je okrnjen na dva mesta, verovatno je nekom ispala) a uz nju sam dobio i gigbag, komplet novih behringer civija (zbog one jedne krive) i kabel...
sve radi, sve je ispravno, nemam nikakvih velikih problema (samo mi malo volume pot krci kad ga okrecem, verovatno treba samo malo da se ocisti)...
ali opet... i sa sve tim falinkama, ja sam kupio gitaru za 80 evra, za koju su mi iskusniji od mene rekli da sam ubo k'o prstom u kaku... xD
ne kazem da nema preprodavaca koji su djubrad, stavise vecina to i jesu, ali nadje se po neki posten jbg...
retko, ali desi se... :)
lik se zove Marko, ako nekog bas zanima, clan je foruma...

Blingo

Post by Blingo » 14 May 2009, 10:34

NA samu temu neću napisati ništa,jer nemam ništa pametno da kažem,ali obtarite pažnju na ovo:
nenadnenad wrote:imam utisak da se mnogi ne oglasavaju tako da je bitno znati druge muzicare i neke preprodavce,...postene ko sto je z*z*z rekao.
E mislim da je ovo ključ dobre kupovine. :D

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 14 May 2009, 15:01

Wolf wrote:sta ja znam, imao sam prijatna iskustva sa preprodavcima, doduse imao sam posla samo sa jednim... :)
dao sam 80 evra za gitaru, koja je potpuno ispravna (samo sto je jedna civija kriva i lak je okrnjen na dva mesta, verovatno je nekom ispala) a uz nju sam dobio i gigbag, komplet novih behringer civija (zbog one jedne krive) i kabel...
sve radi, sve je ispravno, nemam nikakvih velikih problema (samo mi malo volume pot krci kad ga okrecem, verovatno treba samo malo da se ocisti)...
ali opet... i sa sve tim falinkama, ja sam kupio gitaru za 80 evra, za koju su mi iskusniji od mene rekli da sam ubo k'o prstom u kaku... xD
ne kazem da nema preprodavaca koji su djubrad, stavise vecina to i jesu, ali nadje se po neki posten jbg...
retko, ali desi se... :)
lik se zove Marko, ako nekog bas zanima, clan je foruma...
Druze taj paket sa pojacalom itd nov je valjda 150e max...moj buraz se namucio da proda svog Berindzera za 50e, isto s rezervnim setom civija itd...to se sve dobije u paketu....bas ga je dugo prodavao :) ali opet, ako si ti srecan, odlicno, ali istina nekad ume da boli, sto se tice preprodavaca, osetio sam na sopstvenoj kozi....mada ja ajde posto se prvi put oglasavam na ovoj temi da kazem svoje misljenje:
nemam nista protiv preprodavaca, koji ti lepo daju da probas, ako hoces kupi,ako neces ne moras...pa se ti raspituj koliko sta kosta i vredi....ne vidim nista lose u tome....covek lepo kaze cenu za to i to, pa ti sad kupi ako hoces....ako je on negde nabavio jeftino, sto je ne bi prodao po nesto skupljoj,ali opet dosta povoljnijoj ceni, nego sto inace kosta...

Tufli

Post by Tufli » 14 May 2009, 15:59

sl0e wrote:Evo kako se zaradjuju pare:

Pogledajte prvo ovo: http://www.kupujemprodajem.com/Fender-B ... -oglas.htm
zatim ovo: http://www.kupujemprodajem.com/Fender-B ... -oglas.htm
Zbog ovakvih preprodavaca posten narod nemoze godinama (ili nikad) da nabavi dobru opremu. Krajnje bezobrazan lik.Chak neume ni da preproda za razumnu cifru nego je alav i hocje odjednom pare na gomilu. Daleko od tog da je jedini, ima ih josh mnooogo.... :fu2: :fu1: :fu2: :vomit: :vomit:

Svashta bi josh rekao za njega i ostale ali cju biti banovan :mrgreen:

theMadDoGbn

Post by theMadDoGbn » 14 May 2009, 17:51

Ajde neko da rastumaci ovo plz...
http://www.market.ba/oglas/328062
zadnja strana je ovdje http://www.market.ba/oglas/328060

Zlo

Post by Zlo » 14 May 2009, 19:11

Moje iskustvo sa preprodavcima od pre par godina.
Bila mi je neopohdna kinta pre par godina i odlucio sam da prodam sve sto sam imao od instrumenata i opreme u to vreme.Odgovaralo mi je da prodam preprodavcu kako bih istovremeno prodao sve jer mi je kinta bila potrebna "na gomili".

Ibanez GAX placen nov 280e-on mi kaze 50e.
Akusticni Ovation Celebrity placen nov 390e-kaze mi:,,Ne treba mi ali dacu ti 50e za nju".
Zoom707,placen nov 280DM(140e)-dace mi 50e(ovo je bila jedina prilicno realna ponuda.Verovatno je imao sigurnog kupca za to.Taj zoom je u to vreme imao realnu cenu oko 80e kao polovan)
Roland DAC50 .Placen polovan 200e.Ne znam realnu cenu jer nikako da nadjem taj model na netu.Covek mi nudi 50e.

Kasnije sam sve te stvari prodao normalnim kupcima.
Ibanez 150e,Ovation 300e,Zoom 80e,pojacalo 180e.

Znaci majmuncina je na mom ocaju zelela da ,bez ikakvog truda,zaradi preko 400e.
Na nasem forumu se ti lesinari nisu namnozili toliko koliko na jednom forumu koji je posvecen ljudima koji slusaju odredjeni muzicki pravac.Zeleo sam ranije da kupim neku gitaru za metal i provalio da tamo 5-6 istih lesinara uvaljuju klincima razno smece.
Videh tamo jedan Washburn( N2 Nuno Bettencourt ) koji se polovan prodaje za 500-600e a ista gitara u Artistu nova kosta (po ceni koja je na sajtu prodavnice)362e
Nemam ja nista protiv,ili za sto se preprodavaca tice.
To da li ne placaju porez na svoju delatnost je stvar istraznih i sudskih organa.
To da li su nekog prevarili -stvar istraznih i sudskih organa.
To koliko morala imaju je stvar mojih organa za varenje [smajli koji povraca]
Samo napisah svoje iskustvo.

Kill surf city

Post by Kill surf city » 14 May 2009, 19:43

Znaci majmuncina je na mom ocaju zelela da ,bez ikakvog truda,zaradi preko 400e.
U 97% slucajeva se svodi na to,ako neko ima neverovatno dobro,legalno,iskustvo...neka ga slobodno podeli ovde sa drugima.

Jedini nacin da se covek zastiti od toga,osim da bude informisan-sto je neophodno,je isti kao prevencija side...ne jebes ih 2%...hehe

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 14 May 2009, 19:52

Zlo wrote: Videh tamo jedan Washburn( N2 Nuno Bettencourt ) koji se polovan prodaje za 500-600e a ista gitara u Artistu nova kosta (po ceni koja je na sajtu prodavnice)362e.
Ček, ček pa ovo kao da sam i ja video negde :lol: ...pre par sati čini mi se... :hide:

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 14 May 2009, 20:02

mescini da je taj washburn sa nekim marshallom zajedno 500-600 ... ako je to taj oglas :ziveli:

Zlo

Post by Zlo » 14 May 2009, 21:31

Nije!!!Evo ,dodje oglas i na ovaj forum.
Jedino ako na koferu pise Marshall ,jer je to jedina stvar koja ide uz gitaru.
http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... 887#p97887

I malo je falilo da pocnem sa izvinjavanjem .Covek ima preko 100 postova na ovom forumu.Ne znam gde je napravljen washburn iz oglasa a gde ovaj iz prodavnice.Ne mogu da budem siguran u cenu nove gitare kod nas jer sajt prodavnice ima i neke nebulozne cene-lose odradjen posao admina.Ali provalim nesto sto cu napisati kasnije.................

Mada.......................ako neko ima internet ,pristup svim mogucim online prodavnicama,forumima,harmony central,youtube....................................... i na kraju se za...be taj mora da bude mnogo glup.

A ljudima koji nemaju net nase igranje Serlok Holmsa ne moze pomoci.

Locked