Što se glasanja tiče. Pa ne bi bilo loše da ga bude. Ne zbog evrovizije, ali kad smo glasali za onaj naj solo, zašto ne i sad. A pre svega, ako bi da privučemo neku pažnju ovim, ne bi bilo loše da za početak radovi prođu forumsko javno mnjenje. Top 10 ili 15 (mož i 20) koji su bili svima najinteresantniji idu na izdanje. Ostali neka se potrude još malkice i neka slušaju komentare drugih. I posle prvog izdanja biće drugo, treće... Bože zdravlje!
Što se tiče žanra, ili ja bih pre rekao zvuka celog projekta, ja sam razmišljao nešto ovako. Nemoguće je da budemo žanrovski orjentisani, ima nas mnogo različitih. Ali mogli bi zajedno da učestvujemo u svakom radu. Tipa, ja bih prvi usvojio komentar vezan za aranžman ili produkciju, ako mi se učini da je dobar (ma čak i da sumnjam da je dobar, probao bih). Poenta je da sve stvari zvuče bar na nekom sličnom nivou kvaliteta.
Slušamo različitu muziku, ali sigurno da svako od nas može da prepozna šta bi bilo kvalitetnije, originalnije od drugog. I onda da se to tako nekako izrodi u MF kompilaciju-projekat. Na kraju neko uradi mastering e voila!
Poenta je da napravimo sat i nešto muzike koju bi svako od nas mogao da pusti sebi i svom društvu, a da nikome ništa ne zasmeta. Ako nam to ne pođe za rukom onda džaba sve.
Ono što mene brine, jeste kako da to izađe malo na značajnijem nivou u odnosu na .rar fajl šerovan bilo gde. Nisam nešto posećivao savremene on line izdavače pa ne znam kako to funkcioniše, ali bilo bi lepo da bude nešto kao MF official edition!
Već vidim direktan link na portalu foruma, vodi do posebne strane gde su predstavljeni svi naši radovi, tu su i neke fotke, Doolio se potrudio da napravi booklet, sve se sija, šarenilo, ludnica...
A broj download-a samo raste li raste...
Sledeća faza - promocije i svirke širom zemlje
A ako nećete možemo i da napravimo boraniju, svi radovi bez doterivanja idu u .rar fajl na rapid share-u, pa to eto služi čisto kao informacija net-putnicima namernicima da mi ovde nešto i radimo, ne kakamo samo iz teme u temu, nego eto ima po nešto još... Bavimo se i muzikom! Jedina razlika u odnosu na stanje kako je bilo do sada, jeste što će eto postojati mogućnost da se jednim klikom dođe do više radova mesto da se klikće 15 puta!