Pa u tome i jeste problem,ja posto prelazim sa gitare na bass i nemam nikakvog iskustva sa bass gitarom...ne znam kakav zvug trebam da jurim...Zbog toga gledam da kupim nesto provereno sto ce imati bar koliko toliko dobar zvuk...Upravo tako, stvarno mislim da ne treba imati predrasude prilikom izbora intrumenta i opreme, sto vise baseva probas lakse ce ti se biti odluciti pod uslovom da znas kakav zvuk ganjas. U svakom slucaju bice ti se mnogo olakse dluciti nego citajuci postove i preporuke po forumima... U svakom slucaju mislim da ti je budzet dovoljan da uzmes pristojnu opremu koja ce sasvim solidno zvucati...
Bass oprema!!!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Bass oprema!!!
A jel si razmišlajo da ostaviš neki dinar i za kožne pantaloneAca wrote:A muzika je ono metal i rock,tipa Metallica,Nirvana,Korn,Sepultura,Gunsi,Judas Ptriest,Audioslave...

Cope wrote:A jel si razmišlajo da ostaviš neki dinar i za kožne pantaloneAca wrote:A muzika je ono metal i rock,tipa Metallica,Nirvana,Korn,Sepultura,Gunsi,Judas Ptriest,Audioslave...![]()
![]()

Pa sto se tice koznih pantalona,narukvica...style...to ce majka da finansira...Cope wrote:A jel si razmišlajo da ostaviš neki dinar i za kožne pantaloneAca wrote:A muzika je ono metal i rock,tipa Metallica,Nirvana,Korn,Sepultura,Gunsi,Judas Ptriest,Audioslave...![]()
![]()

///////
Za nekih dvadesetak dana uzimam...pa cu da vam javim sta sam uzeo...

Last edited by KnightOfDoom on 20 May 2009, 18:49, edited 1 time in total.
Reason: Poruka za porukom. Procitaj pravilnik. Vise nemam nameru da ti spajam postove od sada delim warnove.
Reason: Poruka za porukom. Procitaj pravilnik. Vise nemam nameru da ti spajam postove od sada delim warnove.
-
Potrebna mi je pedala za bass gitaru sa nekom metal distorzijom, pa koju biste mi preporucili? Stvarno ne znam cene pedala, tako da ono, neki balans- kvalitet- cena 

Cemu metal distorzija na bas gitari?
па да свира Содом како чему?vbraca wrote:Cemu metal distorzija na bas gitari?
НУКЛИЈА ВИНТААА

I evo ja kupio taj bass set vise...
I evo sta sam uzeo, uzeo sam Vintage-a:
Vintage 1004dx
http://www.musiccentar.com/www/largerim ... g/1810.jpg
I to sam uzeo na rasprodaji...ali oipet je bilo skupo pa sam za pojacalo morao da dam manje....
Uzeo sam BEHRINGER BXL3000A, to je pojacalo vec neko pomenuo....Mada nisam imao neko poverenje u BEHRINGER pojacala ali kad sam ga probao video sam da nije lose, i da za te pare ta voltaza extra moze da bude...I ono je bilo na rasprodaji...
http://cachepe.zzounds.com/media/qualit ... 1ad678.jpg
I eto...Pa sta kazete???Kako sam pazario...
I evo sta sam uzeo, uzeo sam Vintage-a:
Vintage 1004dx
http://www.musiccentar.com/www/largerim ... g/1810.jpg
I to sam uzeo na rasprodaji...ali oipet je bilo skupo pa sam za pojacalo morao da dam manje....
Uzeo sam BEHRINGER BXL3000A, to je pojacalo vec neko pomenuo....Mada nisam imao neko poverenje u BEHRINGER pojacala ali kad sam ga probao video sam da nije lose, i da za te pare ta voltaza extra moze da bude...I ono je bilo na rasprodaji...
http://cachepe.zzounds.com/media/qualit ... 1ad678.jpg
I eto...Pa sta kazete???Kako sam pazario...
Jel taj Vintage Made in Vietnam? Po obliku i stilu izrade, koji su isti kao Peavey Grind i jos neki Washburn cini mi se, rekao bih da oni tamo pazarili jedan superproduktivni CNC optimizovan za taj oblik i sad za razlicite narucioce samo menjaju drvo i stancuju milione. S tim sto ovi magneti mozda bolje rade od onih na Grindu.
Al mnogo ti je to fensi. Moraces pantalone na peglu umesto koznih...
Al mnogo ti je to fensi. Moraces pantalone na peglu umesto koznih...

Pa dobro imas takve i ibaneze....
A to za pantalone...
, pa jeste....Al' ko da nadje takve pantalone....
Ajde jos neko misljenje da cujem???
A to za pantalone...

Ajde jos neko misljenje da cujem???
Ćestitamo....