MALI DOPRINOS FENDER KLANU....iz moje sobe

Imao sam i to. Pacifike su do yaya!!!!! A i Troy-ov model je isto xtra!!bokicasa wrote:YAMAHA!!!!![]()
![]()
Telecaster te pozdravlja i zahvaluje na komplimentima, upravo ga drndam i gledam forum...A ne mogu da mu uhvatim tacno kako izgleda, blic ga posvetli, a bez blica nije to to...dakle lepsi je u prirodi.muki17 wrote:Sto je lep ova' telecaster....lele..tako jednostavan a tako ,nekako mLogo lep..
ovo je prvi telac da mi se svidja ,veruj mi..kada vidim one zute,i jos neke ubivene boje..ihnemanjavelimirovic wrote:Telecaster te pozdravlja i zahvaluje na komplimentima, upravo ga drndam i gledam forum...A ne mogu da mu uhvatim tacno kako izgleda, blic ga posvetli, a bez blica nije to to...dakle lepsi je u prirodi.muki17 wrote:Sto je lep ova' telecaster....lele..tako jednostavan a tako ,nekako mLogo lep..
PS pitanje za fender klan...Od koliko delova prave MIM gitare? Ja sve gledam odnapred odnazad i providi se malo, tj kad se zagledash vide se godovi koji deluju kao da je one peace... nemam pojma....(zato me i nervira jel ne mogu to da uslikam, probacu pa nek neko strucniji pogleda... FENDER RULEZ!
Bobi wrote:za Jackson/Charvel
Critical wrote: Fendera nema od 1991, od 2009 nece biti ni LP-a , IBANEZ RULES![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest