sta mislite o sceni koja bi obuhvatala celu bivsu jugu?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
sta mislite o sceni koja bi obuhvatala celu bivsu jugu?
aj da cujem glasove razuma 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: sta mislite o sceni koja bi obuhvatala celu bivsu jugu?
Pa ima ta scena - turbo folk...
Super ideja, ali kako? Shta? Ko? Kuda? Kamo?

Super ideja, ali kako? Shta? Ko? Kuda? Kamo?
"To kod nas ne moze da bude".... 

Napravicemo oruzanu revoluciju!!!!:DBluesko wrote:"To kod nas ne moze da bude"....

mis`im - ne treba nam 

da da super nam je ova....nemamo 10 mejn strim bendova!:)
svuda je turbo dzihad i ove i u hrvatskoj,bosni,sloveniji(koja tu ima najbolje nesto) itd.....
kad,gde ,kako ......ne znam ..bilo bi lepo,samo sto ovako nesto mora uraditi neka jaca izdavacka kuca kojA ce obuhvatit bendove iz svih ovih zemalja i organizovati neku mini turneju ...za pocetak tako moze da se pocne...po mom misljenju...samo jos da se nadje neka izdavacka kuca koja bi to uradila!:)
svuda je turbo dzihad i ove i u hrvatskoj,bosni,sloveniji(koja tu ima najbolje nesto) itd.....
kad,gde ,kako ......ne znam ..bilo bi lepo,samo sto ovako nesto mora uraditi neka jaca izdavacka kuca kojA ce obuhvatit bendove iz svih ovih zemalja i organizovati neku mini turneju ...za pocetak tako moze da se pocne...po mom misljenju...samo jos da se nadje neka izdavacka kuca koja bi to uradila!:)
A ko bi svir`o na toj turneji 

ja,ti tvoj drug,moj komsija neki iz beograda,zagreba,ljubljane sarajeva banja luke.....svako ko zaslusi i ko je dobar i ko bi izdao za tako neku izdavacku kucu kojabi zelela da pokrije takav pogram...po mom misljenju to je nesto sto bi dalo svim mladim bendovima os snage,nesto sto bi objedinilo zemlje i sto bi podiglo rok,hip hop,metal scenu iz prasine...
Utopija,dragi moj,koja uzgred,ne bi donela ni bolje ni gore.. A i neizvediva je

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Imamo 1 main stream rock bend. Imamo brdo bendova koji su ranije bili mainstream i mi ostali, koji verovatno nikada necemo biti mainstream, jer sviramo pogreshnu vrstu muzike... I to je to. Ovde go seljak caruje a bogme i klade valja... 

ajmo malo optimizma jeeeeeeee 

- mislim_stvarno
Bilo bi isto kao i sa kosarkom. Pojavio bi se neki novi Dule Vujosevic, i svi ostali bi bili zaboravljeni
DULE LEGENDO!

DULE LEGENDO!

istok wrote:ajmo malo optimizma jeeeeeeee

To sto je neko samo sedeo i gledao je delimicno i dovelo do ove situacije u zastupljenosti neke druge muzike na tv/radio stanicama .Da sam malo bolji muzicar ja bih ustao.A vi sto dobro svirate ustanite sad ili sedite zauvek!!!!

Sto se moje uloge tice, ako se neko seca mojih postova u temi "gitaristi narodne muzike " i par slicnih tema ,zavrsena je.
Vec ima nekih vrlo mladih ljudi koji u parku sviraju gitaru i vole neku drugu muziku od ove koja se masovno servira.Pre par godina bio sam samo ja.
Za to je tu Odlican HrcakZlo wrote: Vec ima nekih vrlo mladih ljudi koji u parku sviraju gitaru i vole neku drugu muziku od ove koja se masovno servira.Pre par godina bio sam samo ja.

de bre hip hop ?istok wrote:ja,ti tvoj drug,moj komsija neki iz beograda,zagreba,ljubljane sarajeva banja luke.....svako ko zaslusi i ko je dobar i ko bi izdao za tako neku izdavacku kucu kojabi zelela da pokrije takav pogram...po mom misljenju to je nesto sto bi dalo svim mladim bendovima os snage,nesto sto bi objedinilo zemlje i sto bi podiglo rok,hip hop,metal scenu iz prasine...