Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
-
XaPa
ŠiŠarke su mladi bend iz Zenjanina koji postoji od 2003 god. Članovi benda su svi iz Zrenjanina. Dolazilo je do promena određenih članova grupe nekoliko puta. Bend sada priprema album, radi sa poznatim muzičkim i video producentima. Šišarke su učestvovale na Zaječarskoj Gitarijadi 2007-e godine(
http://www.youtube.com/watch?v=BO-QvfR_ ... re=related ),pobedili na GBOB-u 2006-e u Zrenjaninu. Učestvovali su i na audiciji bendova koju je organizovao Firči bubnjar EKV-a.Nedavno je izasao prvi singl "TI SI KRAJ"
http://www.youtube.com/watch?v=2pU_eps5iiU .Poslusajte pesme i ostavite komentar...Hvala unapred....
Članovi:
Filip Luburić - bas
Ivan Benović - gitara
Zoran Radovanov - bubnjevi
Istok Radovanov – Dj, klavijature, sempler
Aleksandar Pavlović - vokal
Linkovi:
http://www.myspace.com/pineconesband
http://music.myexit.org/shisharke
-
ognjen93
Stvarno je extra, ali nekako je u green day fazonu, sto nije lose, i da obavezno zovite na svirku kad budete dolazili u bg, voleo bi da vas cujem uzivo
-
Guitar_thrill
- MF veteran
ognjen93 wrote:Stvarno je extra, ali nekako je u green day fazonu, sto nije lose, i da obavezno zovite na svirku kad budete dolazili u bg, voleo bi da vas cujem uzivo
hehe ja sam ih slusao uzivo i nisam video neke slicnosti sa Green Day-om

inace o Shisarke (ili Pinecones) postujem....dobra ideja, i sve to....ali mi njihova muzika nesto i ne prija....odem na svirku...ali ne verujem da bi ih ikada slusao kod kuce ili u mp3 playeru....
-
XaPa
Guitar_thrill wrote:ognjen93 wrote:Stvarno je extra, ali nekako je u green day fazonu, sto nije lose, i da obavezno zovite na svirku kad budete dolazili u bg, voleo bi da vas cujem uzivo

inace o Shisarke (ili Pinecones) postujem....dobra ideja, i sve to....ali mi njihova muzika nesto i ne prija....odem na svirku...ali ne verujem da bi ih ikada slusao kod kuce ili u mp3 playeru....
poshtujemo kritike ali bi te molili da dodjesh na sledecu svirku, bicesh obaveshten..

-
Guitar_thrill
- MF veteran
XaPa wrote:Guitar_thrill wrote:ognjen93 wrote:Stvarno je extra, ali nekako je u green day fazonu, sto nije lose, i da obavezno zovite na svirku kad budete dolazili u bg, voleo bi da vas cujem uzivo

poshtujemo kritike ali bi te molili da dodjesh na sledecu svirku, bicesh obaveshten..

naravno....slusao sam i sad u Kulturnom...ustvari prvo nisam skontao da ste to vi

ja se secam kad je u bendu svirao Korac...a nisam skontao iza Istoka i Zorana....imate dobar zvuk, odlicna fora sa megafonom...i da, najvise mi se dopala Purple Haze, respect za to

-
XaPa
Koki je otisao benda vec odavno,sad ces moci da ocekujes vise nasih svirki,
pa ce biti automatski svaka bolja,ipak je ovo bila prva posle 2 godine.......
pozzz

-
istok
e sad citam odgovore na temu van gogh ....pa to je sramota ,ljudi ih pljuju strasno....kako i uvek fejt je najbolji...strasno!!
-
XaPa
istok wrote:e sad citam odgovore na temu van gogh ....pa to je sramota ,ljudi ih pljuju strasno....kako i uvek fejt je najbolji...strasno!!
Srbija Ito,kad god neko u necemu uspe odma su shabani......jbg....!!!
Sramota,umesto da je drago svima sto je jedan bend iz ovih glupavih prostora uspeo da dopre do MTV-a!!!

-
istok
mtv? xapa ...nije mtv kruna uspeha...

-
nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
-
by nemanjavelimirovic » 24 May 2009, 16:44
Srbija Ito,kad god neko u necemu uspe odma su shabani......jbg....!!!
Sramota,umesto da je drago svima sto je jedan bend iz ovih glupavih prostora uspeo da dopre do MTV-a!!!
Ne radi se o tome uopshte...
On topic
My opinion - "Ti si kraj" mi jako lici na Van Gogh nove pesme stilski gledano. "U kavezu mashte" je neki heavey pomalo...Upeglani ste i kvalitetni produkcijski, ali muzika nije "my cup of tea", ali naravno svaka podrshka! Samo napred.
BTW, ja sam mislio da je u pitanju neki punk bend...neznam zashto...

-
XaPa
istok wrote:mtv? xapa ...nije mtv kruna uspeha...

da,ali ipak nije ni lako doci do te nagrade....
-
cccira
- MF veteran
nemanjavelimirovic wrote:BTW, ja sam mislio da je u pitanju neki punk bend...neznam zashto...
Mozda je zbog naziva... ja ocekivao neki ultra originalni opiceni bend (ŠiŠarke

), kad ono medjutim
Other than that, fino sve ovo zvuci za jedan mladi neafirmisani bend
-
istok
orginalnost je tu ali ne bas u tolikoj meri koliko si ocekivao ali ok...nisam bas cuo da ovde bilo ko ima takav zvuk...

inache hvala na podrsci!!:)
-
The Doors
-
Nije moj stil muzike, ali momci su OK. Samo mi nekako fali ta iskra dok slusham, to nekakvo slaganje poezije u pesmi...
Ali, samo tako nastavite i stici cete jednom do vrha