sta mislite o sceni koja bi obuhvatala celu bivsu jugu?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

ognjen93

Re: sta mislite o sceni koja bi obuhvatala celu bivsu jugu?

Post by ognjen93 » 24 May 2009, 20:19

Za mene su hip hop i techno najgora muzika na svetu(ne mislim na rep tipa 2pac) extra bi bilo to sa jadranskom scenom, sve dok Lemi ne bi napravio koncert i prodao vise karata nego sto bi normalni ljudi podelili za dzabe, i onda bi se ubedacio, jedino resenje je da se stvori neki baja koji ne zna sta ce sa parama, pa da plati klubu da se zatvori to vece kad gostuju razni dj evi i ostala seljanija, pa onda to isto uradio sa splavovima...... EEEEE al nesto nema tog baje

ognjen93

Post by ognjen93 » 24 May 2009, 20:21

mislim_stvarno wrote:Bilo bi isto kao i sa kosarkom. Pojavio bi se neki novi Dule Vujosevic, i svi ostali bi bili zaboravljeni :lol: :lol:

DULE LEGENDO! :metal:
CRNO BELA KRMACA SVINJSKI GRIP JE DOBILA :mrgreen:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 May 2009, 21:03

a zasto ne bi jedni drugima pruzili ruke prijateljstva?

to je bila nekakva plavicasta magma...

cccira
MF veteran

Post by cccira » 24 May 2009, 21:51

ognjen93 wrote:
istok wrote:ja,ti tvoj drug,moj komsija neki iz beograda,zagreba,ljubljane sarajeva banja luke.....svako ko zaslusi i ko je dobar i ko bi izdao za tako neku izdavacku kucu kojabi zelela da pokrije takav pogram...po mom misljenju to je nesto sto bi dalo svim mladim bendovima os snage,nesto sto bi objedinilo zemlje i sto bi podiglo rok,hip hop,metal scenu iz prasine...
de bre hip hop ?
Ae zakopaj se

muki17
Urednik

Post by muki17 » 24 May 2009, 22:02

cccira wrote:
ognjen93 wrote:
istok wrote:ja,ti tvoj drug,moj komsija neki iz beograda,zagreba,ljubljane sarajeva banja luke.....svako ko zaslusi i ko je dobar i ko bi izdao za tako neku izdavacku kucu kojabi zelela da pokrije takav pogram...po mom misljenju to je nesto sto bi dalo svim mladim bendovima os snage,nesto sto bi objedinilo zemlje i sto bi podiglo rok,hip hop,metal scenu iz prasine...
de bre hip hop ?
Ae zakopaj se
:rlol: :rlol: :rlol:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 24 May 2009, 22:16

Ma pazi, jedino shto bi moglo da se uradi je da se svi koji sviraju podele lepo u kategorije po vrstama muzike recimo i da se napravi nekoliko izdavackih kuca koje se bave konkretnom produkcijom (ne treba meshati babe i zhabe). Naravno medjuzanrovska saradnja morala bi postojati, kao i cenzura da se odluci koji bendovi sviraju i koji ne. Druga stvar je da svi budu licencirani i treca stvar je bukvalno drzavni udar u smislu marketinga, koji bi mi svi morali finansirati. Ja imam nekih ideja, ali jako je teshko okupiti ljude i organizovati, jer svi budu na pocetku nalozeni, a posle par dana i promena u njihovim zivotima (posao, kuca, bend) odustaju u fazonu, videcemo kasnije, e onda nishta, ja sam ne mogu da bilo shta sprovedem u delo...

Pored svega ovoga, bendovi treba da jedni drugima nabacuju svirke i da se drze toga, a klubova za to je sve manje i manje, festivali kod nas zele samo izvikana imena a na takmicenjima i ko pobedi ne dobije nishta tj. dobije fiktivno, ali mu to ni malo ne pomogne u daljoj karijeri... Hm...nije pesimizam, ali jbg, nadam se da ce neshto se pomeriti u skorije vreme ne da cekam da za 20 godina vidim da je Rock popularniji od Techna i Folka... :ziveli:

ognjen93

Post by ognjen93 » 25 May 2009, 09:30

cccira wrote:
ognjen93 wrote:
de bre hip hop ?
Ae zakopaj se
Sto? Oces da kazes da seljacine poput Juicea sa "mega" hitovima poput "BRATE MINLI" :roll: zasluzuju mesto pored nekog tipa parnog valjka, daj sta si uzimao ovih dana?

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 25 May 2009, 10:14

hahahahahahahahahaahah

parni valjak moze da odsvira unazad ulazak u harem....

juice vs parni valjak... Fight of the century!

cccira
MF veteran

Post by cccira » 25 May 2009, 10:20

Vau.

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 25 May 2009, 11:37

mali je stvarno talenat

:bambi: :bambi: :bambi: :bambi: :bambi: ^^ :mrgreen:

ognjen93

Post by ognjen93 » 25 May 2009, 11:54

Solomon wrote:mali je stvarno talenat

E izvini mozda sam se slucajno pronasao u ovome ali alo,ti si samo par meseci stariji od mene,a dal i koliko znas vise od mene o muzici ne znam

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 25 May 2009, 12:05

dosta vise sa glupostima i :off-topic:

muki17
Urednik

Post by muki17 » 25 May 2009, 12:12

ognjen93 wrote:

a dal..
Johan? (Dahl)Image

:mrgreen:

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 28 May 2009, 08:56

ognjen93 wrote:

E izvini mozda sam se slucajno pronasao u ovome ali alo,ti si samo par meseci stariji od mene,a dal i koliko znas vise od mene o muzici ne znam
Ne brigaj standardan smor na forumu pa sr*nje u prazno....

easylivin

Post by easylivin » 11 Jun 2009, 00:17

nemanjavelimirovic wrote:Ma pazi, jedino shto bi moglo da se uradi je da se svi koji sviraju podele lepo u kategorije po vrstama muzike recimo i da se napravi nekoliko izdavackih kuca koje se bave konkretnom produkcijom (ne treba meshati babe i zhabe). Naravno medjuzanrovska saradnja morala bi postojati, kao i cenzura da se odluci koji bendovi sviraju i koji ne. Druga stvar je da svi budu licencirani i treca stvar je bukvalno drzavni udar u smislu marketinga, koji bi mi svi morali finansirati. Ja imam nekih ideja, ali jako je teshko okupiti ljude i organizovati, jer svi budu na pocetku nalozeni, a posle par dana i promena u njihovim zivotima (posao, kuca, bend) odustaju u fazonu, videcemo kasnije, e onda nishta, ja sam ne mogu da bilo shta sprovedem u delo...

Pored svega ovoga, bendovi treba da jedni drugima nabacuju svirke i da se drze toga, a klubova za to je sve manje i manje, festivali kod nas zele samo izvikana imena a na takmicenjima i ko pobedi ne dobije nishta tj. dobije fiktivno, ali mu to ni malo ne pomogne u daljoj karijeri... Hm...nije pesimizam, ali jbg, nadam se da ce neshto se pomeriti u skorije vreme ne da cekam da za 20 godina vidim da je Rock popularniji od Techna i Folka... :ziveli:

sve je to fino zamisljeno... samo koja ce to izdavacka kuca pustiti tebe i mene da nesto radimo u studiju kad im ovi turboPMfolker mlate lovom ispred nosa....

ja znam dobro kako je ljude pokrenuti jer svake godine organizujem "najveci gorski rock koncert" u sjeveroistocnoj bosni.... svi su za a kad zagusti ostane nas par da sve odradimo....

sto se tice nabacivanja svirki to bi trebalo biti ok samo sto se medju bendovima/muzicarima uvijek osjeca neki rivalitet (totalno bezveze) tako da jedni za druge samo lose pricaju.....

a da ne cekas 20 godina, ja cu ti reci odma.... rock nikad nece biti popularniji od ciganluka zvanog folk.... nek nam je dragi Bog na pomoci.... ;-)

Post Reply