Šta mislite o EMO muzici?

Moderator: Trooper

Post Reply

Sta mislite o EMO muzici?

Long live the emo :mrgreen:
10
9%
Nemam misljenje :?
27
23%
Emo sucks!!! :evil:
80
68%

Total votes: 117

cccira
MF veteran

Re: Sta mislite o EMO muzici?

Post by cccira » 09 Jun 2009, 16:31

Doolio wrote:pa brukaju nego sta, treba svoj dvojici izbiti taj emo trip iz vugle!
:lol:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Re: Šta mislite o EMO muzici?

Post by nemanjavelimirovic » 09 Jun 2009, 18:00

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JGLv3IEL0VI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JGLv3IEL0VI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Ako neko nije odgledao, evo da podsetim!!! :mrgreen: :ziveli:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 09 Jun 2009, 20:07

Kole man wrote:
MetalFunk wrote:msm da to sve treba ubiti, jebena mala decica koja misle da ih roditelji teroriziraju, pa samo placu....
http://www.youtube.com/watch?v=BtbXgswi ... re=related
i obo je jedva pravo
sve u svemu treba to istrjebiti iz drzave i zemlje, samo nas brukaju....
Jaoj brate ako ti znas 10 emosa bicu tvoj rob do kraja vremena.Ali ti verovatno kao i vecina "metalchina" ne znas ni jednog emosa,sta oni tebe brukaju?i sta tebi smeta sto su smoreni?Razmisli malo zato ti sluzi glava. :wink:
1. ne seri
2. tukao sam ih sa drugom
3. znam ih oko 7-8
4. ne seri
5. nisam ja "metalchina"
i ne furam se samo na metal, nisam kao konj koji gleda samo pravo
sta oni mene brukaju? kad stranci dodju u grad i vide emose, prvo ce se "prekrstiti"
pogledaj kako "normalni" ljudi gledaju metalce
e, tako i ja gledam emose
Last edited by MetalFunk on 09 Jun 2009, 20:13, edited 1 time in total.

sl0e

Post by sl0e » 09 Jun 2009, 20:13

1. Procitaj pravilnik foruma, dakle warn.
2. Zasto si ih tukao?
3. Kul
4. -||- sto i pod 1
5. //
MetalFunk wrote:sta oni mene brukaju? kad stranci dodju u grad i vide emose, prvo ce se "prekrstiti"
e, tako i gledam emose
Stranci su navikli na emo kulturu. Normalni ljudi su "navikli" na metalce. Sve je to toliko staro (metal u Srbiji) isto kao sto je emo preko.

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 09 Jun 2009, 20:15

alo nije ovdje pitanje sta mislite o emo likovima, nego o muzici :O.o: sta ste se svi napalili na emose ? da niste mozda ljubomorni :lol: :lol: :lol:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 09 Jun 2009, 20:17

sl0e wrote:1. Procitaj pravilnik foruma, dakle warn.
2. Zasto si ih tukao?
3. Kul
4. -||- sto i pod 1
5. //
MetalFunk wrote:sta oni mene brukaju? kad stranci dodju u grad i vide emose, prvo ce se "prekrstiti"
e, tako i gledam emose
Stranci su navikli na emo kulturu. Normalni ljudi su "navikli" na metalce. Sve je to toliko staro (metal u Srbiji) isto kao sto je emo preko.
1. izvini
2. tuklo mi se xD
3. not KOOL
4. zato
5. ?
aaaaaaaaaaaaaaaaa, sta je ovo, ljudi, sta vam je? to su emosiiiiiiii....
ne vredi se svadjati

ognjen93

Post by ognjen93 » 09 Jun 2009, 20:19

MetalFunk wrote:
Kole man wrote:
MetalFunk wrote:msm da to sve treba ubiti, jebena mala decica koja misle da ih roditelji teroriziraju, pa samo placu....
http://www.youtube.com/watch?v=BtbXgswi ... re=related
i obo je jedva pravo
sve u svemu treba to istrjebiti iz drzave i zemlje, samo nas brukaju....
Jaoj brate ako ti znas 10 emosa bicu tvoj rob do kraja vremena.Ali ti verovatno kao i vecina "metalchina" ne znas ni jednog emosa,sta oni tebe brukaju?i sta tebi smeta sto su smoreni?Razmisli malo zato ti sluzi glava. :wink:
1. ne seri
2. tukao sam ih sa drugom
3. znam ih oko 7-8
4. ne seri
5. nisam ja "metalchina"
i ne furam se samo na metal, nisam kao konj koji gleda samo pravo
sta oni mene brukaju? kad stranci dodju u grad i vide emose, prvo ce se "prekrstiti"
e, tako i ja gledam emose
:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: samo ne budi fasista, pusti ih neka crknu glupi al nemoj da ih bijes

MetalFunk

Post by MetalFunk » 09 Jun 2009, 20:20

oke
kad tako lepo kazes :ziveli:

sl0e

Post by sl0e » 09 Jun 2009, 20:24

Inace, ja sam otvorio ovu temu, ali nisam hteo da post-ujem u njoj vise kada sam video u sta se pretvara. A o muzici nista novo saznao nisam. :?

edit:

Nista, nije to do mene, takva su pravila foruma, samo sam primetio. U svadju usao - nisam, krajnje normalno sam odgovorio. To sto ti se tukao nekoga; sto ti emo ljudi nisu kul, ne znaci da ljude treba istrebiti. Nisu stoka, imaju svoj nacin zivota, ali su ljudi opet.

Nemoj pogresno da me razumes, ni meni se sve to ne dopada, ali opet ne idem okolo sa vilom/pijukom i vicem: "Buuurn, burn the infidels!". Znam klinca od 15 god koji fura emo stil. Po meni jeste to retardirano, ali jbg. Njemu se to dopada i to je to.

Jedina sreca u celoj prici je sto nasi "emo" ljudi nisu kao oni sa zapada; niko se ne smara 12 god zato sto ih je devojka ostavila, niko ne pomislja na samoubistvo, itd. To je ovde vise -FESHN-.

I manje vise svih ovih xyz strana su offtopic, zato nisam ni citao, ali sam morao sada da se umesam. Ako neko zna nesto o emo muzici ili pak moze da preporuci neke dobre naslove, bio bih zahvalan.

Hvala.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 09 Jun 2009, 20:25

ahahahaha, e samo zbog likova ko sto je metalfunk ima da postanem emo majke mi i to sa jos par drugara i da se setkam tako ulicama i da cekam da me metalfunk i njegov drug iscimaju, pa da imam moralno pravo da se branim, pa onda jos kao da upadnem u afektivno stanje, ijo, odlicna psihoterapija, a miran si sam sa sobom, cimali te ljudi, sta drugo da radis. otherwise bi bas ispao seljak sto razbijam glave decurliji po ulici:)

sloe:
pa kad te mrzi da citas, pa napisao sam kilometarski post bas o muzici :grummel_2:

sl0e

Post by sl0e » 09 Jun 2009, 20:27

Ok, izvini onda. Mozda mi je promaklo. Sorry :bow: :bow: :ziveli: Sada cu da se vratim da iscitam.
Last edited by sl0e on 09 Jun 2009, 20:27, edited 1 time in total.

muki17
Urednik

Post by muki17 » 09 Jun 2009, 20:27

Doolio wrote:ahahahaha, e samo zbog likova ko sto je metalfunk ima da postanem emo majke mi i to sa jos par drugara i da se setkam tako ulicama i da cekam da me metalfunk i njegov drug iscimaju, pa da imam moralno pravo da se branim, pa onda jos kao da upadnem u afektivno stanje, ijo, odlicna psihoterapija, a miran si sam sa sobom, cimali te ljudi, sta drugo da radis. otherwise bi bas ispao seljak sto razbijam glave decurliji po ulici:)
:rlol: :metal:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 09 Jun 2009, 20:27

Doolio wrote:ahahahaha, e samo zbog likova ko sto je metalfunk ima da postanem emo majke mi i to sa jos par drugara i da se setkam tako ulicama i da cekam da me metalfunk i njegov drug iscimaju, pa da imam moralno pravo da se branim, pa onda jos kao da upadnem u afektivno stanje, ijo, odlicna psihoterapija, a miran si sam sa sobom, cimali te ljudi, sta drugo da radis. otherwise bi bas ispao seljak sto razbijam glave decurliji po ulici:)

sloe:
pa kad te mrzi da citas, pa napisao sam kilometarski post bas o muzici :grummel_2:
znatji tebra, kad god brate znaci zatreba, ja ulecem ovo ono, lomimo, gazimo, tebralebra, naci brate samo RECI(al da vuche kao da govorom R'ici... kao u recenici - ajde matori sHae bi'lo? aje rIICII! r'ici!)

:mrgreen:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 09 Jun 2009, 20:32

sloe:
naravno....

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 09 Jun 2009, 20:52

Duane wrote:

sloe:
znatji tebra, kad god brate znaci zatreba, ja ulecem ovo ono, lomimo, gazimo, tebralebra, naci brate samo RECI(al da vuche kao da govorom R'ici... kao u recenici - ajde matori sHae bi'lo? aje rIICII! r'ici!)

:mrgreen:
moze brate, ali prvo malo da se smiris, previse si agresivan, nece niko da te cima takvog. pricam iz iskustva, kad sam u svom libe libe naci libe libe rajh libe libe firer zihajl zihajl zihajl outfitu, niko nece da me cima:(

metalfunk:
drago mi je da ti se svidja ideja, onda bi stvarno dobio razlog da mrzis emose!

Post Reply