Hopkins jesi li probao maxon od808 ispred london fuzz-a u vec maaaaalkice poguran amp [stage glasnoca jel] ? to shto si opisao ja dobijam kad spichim ts808 u fuzz face pa secash se u bigzu kad sam svirao onaj Panterin riff i kad smo se pitali da li bi ikad rekao da ovako neshto izlazi iz kombo-a fuzz face i TS. tight je i fokusirano u midovima [kao marshall jelte] zbog TS-a, a gaina i bass-a ima na kilo i hairy je zbog FF-a, zbog kojeg se takodje i sjajno chisti. kod mene na SG-u pomenuta kombinacija daje na volume max na gitari zvuk najdebeliji prepun gaina a opet je separacija zhica sjajna i dobro se chuju kompleksni akordi, kako smanjujesh volume pot na gitari gaina i dalje ima kilo ali i ne chisti se ni najmanje do neke dvojke na volume-u ali se u medjuvremenu od dakle max do 2, menja EQ tog gain-a uglavnom u visokima i mid-u shto je jako interesantno. e vec od 2 pa do nule tu se vec stvari raschiste na AC/DC nachin, i ultimativno ochiste skroz maltene, dovoljno za rockerski clean.
ne znam, meni je ovo bilo totalno otkrice, mislio sam da vishe nikad necu svirati sa high gain tonovima li ova konfiguracija me je kupila skroz.
probaj da izvedesh neshto slichno sa london fuzzom i od808-icom pa vidi da li ti se dopada