Jedina mana: neck magnet. Nema ton pravog neck magneta, nego je prakticno isti ton kao bridge, mozda neka mala razlika u nijansi, topliji na klinu. Tanak, definisan, treblast, a ne kremast i masan (al' sam nalupao, al valjda shvatas

). Moze i hi gain ritam da se svira na neck magnetu, a da se ne pretvori sve u blato

Uglavnom moram da pogledam u preklopnik da vidim na kojoj sam poziciji sto ni na jednoj gitari koju sam svirao nije bio slucaj.

Definitivno mi se vise svidja jacksonov ton od ibanezovog. Ako ikad budem u nju stavljao neke druge magnete (a mislim da cu barem neck morati), to ce biti SD Distortion za bridge (ako i budem menjao bridge, ovaj dd mi se mnogo svidja), a nisam siguran sta u neck.
Sam vrat je deblji od rg-ovog, sto meni npr nije problem, cak mi vise lezi, pogotovo profil vrata koji nije flat. Tremolo je odlican, meni se ne rastimava skoro uopste. Gitara je laksa od mog rg-a, ali on je bio neobicno tezak. Pristup visim registrima je nesto tezi nego kod rg-a, ipak rg ima ogroman cutaway.