kad snimate probu mozete da cujete svasta. Mozete da cujete kako brljate tamo gde mislite da sve zvuci dobro, mozete da cujete, po ko zna koji put, kako je vrhunski tranzistorac ipak tanji od prosecnog lampasa, mozete da cujete i ono zbog cega zapocinjem ovu temu, naime, mozete da cujete da DS1 i ne daje (vise) ono sto vasim osetljivim usicama godi... Eto, mislio sam da moze, al' nije to to...

Hocu mekanu, kremastu, mid-low distorziju (u stvari, mozda mi treba samo mastan overdrive), a opet jasnu, da izlazi u mixu, a da nema iritirajuce visoke...
Sta da radi, da modifikujem DS-1 ili da je prodam?
Trenutno mi DS1 radi sa potpuno zavrnutim TONE potom (potpuno ukinuti oni gresni visoki, ali tu nema prezentnosti, suvise je mutan ton, cak i za moj ukus, a cim odvrnem malo pot, dobija se ono krestanje koje me tako iritira kod DS jedinice)
Imam Tube Screamer, uskoro stize Skreddy Screwdriver klon, ALI... treba mi jos jedan drajv...dist, sta li...
Nesto zesce od Tube Sreamera, i frekventno sire (ocu i basova malo, necete da me prevarite!), nesto toplo, da da retkim solazama toplinu i punocu, a da radi pristojno na zescim alternativnijem rifovima...
Necu hevi metal dist, to nikako!

Sta mi preporucujete?

Ocekujem 75 strana!

(P.S. Sad gledam sta sam sklepao i prvo sto mi pada na pamet kao preporuka je poseta doktoru, da se vidi sta mi je sa sluhom, hahahahahahahaha)