Imate li sta?
U ponudi imam Rodrigueza, Yamahu Grand Concerto i neku Rumunku.
Dakle?

Da, ali kineksih! Svirao sam pravog Alvareza western, ovi kineski za 200 E (laminat, odličan kofer) i 250 E (gornja ploča drvo) spadaju u jeftine gitare, a tako i zvuče.viden wrote:Ja sam dobio informaciju da će klasičnih Alvareza biti u Skymusic-u u skorije vreme (navodno su naručeni).
Mašala!!!Sava wrote:Da, ali kineksih! Svirao sam pravog Alvareza western, ovi kineski za 200 E (laminat, odličan kofer) i 250 E (gornja ploča drvo) spadaju u jeftine gitare, a tako i zvuče.viden wrote:Ja sam dobio informaciju da će klasičnih Alvareza biti u Skymusic-u u skorije vreme (navodno su naručeni).
Nemanja, javi mi se na PM da ti dam jedan broj telefona, možda taj čovek ima nešto za tebe.
Ne pratim cene klasičnih gitara, ali Šilja je jedan korektan i pošten čovek pa mu je cena verovatno realna. Svojevremeno mi je rekao da je njegova roba merljiva na svetskom tržištu, a to bi značilo da može da se poredi sa drugim proizvođačima. Teško je takvu robu prodati stranim prodavcima jer je cena ulaznice za to tržište vrlo visoka tako da on kao i drugi naši majstori nemaju tu snagu da tamo bitnije prodru. Koliko znam obično ima neki tek završeni komad u radnji pa pokušaj da je probaš. Zamoli ga da ti da par adresa kupaca pa ako se svi slože mogao bi da probaš te njegove radove. Ako ti se dopadnu njegovi radovi onda pregovaraj dalje.Nemanja_P wrote:E ljudi, bio samn kod Milana Sabljica u 45. bloku. Trenutno je imao jednu sa kedrovom plocom. Gitare su mu zigleda jako dobre. Ono sto sam video, veoma me je obradovalo, u Srbiji imamo jednog dobrog, tradicionalnog majstora. E sad, moj problem je u sledecem:
ne znam da li su mu cene realne, i ako nisu, koliko su nerealne. Tipa ako je skupja jedno 100 150 evra nego sto bi trebalo, to je ok. Ali ako je vise, onda nije ok. Gitara kod njega da se naruci kosta 1500 evra, radi se oko tri cetiri meseca i nisi obavezan da je na kraju kupis, ako ti se ne daj boze ne svidi.
Voleo bih da podelim malo informacija sa nekim ko je u toku sa tim cenama.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest