Logo na headstocku? Ko ih pravi?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

sunnyday

Logo na headstocku? Ko ih pravi?

Post by sunnyday » 27 Jun 2009, 15:32

Ima li neko ideju gde mogu da uradim logo za fendera stratocastera na vratu? ah, da...... i koliko to kosta i valja li uopste?

ognjen93

Re: LOGO NA VRATU GITARE? KO TO RADI?

Post by ognjen93 » 27 Jun 2009, 20:42

Aha oces da kupis kineske gitare i onda lepis Fender logoe aha sram te bilo :XD: :XD: :XD: :D :D
Salim se ima jedna tema gde je neko pravio telekaster pa je narucivao neki specijalni papir za to, aj sad ce se jos neko javiti, al ugl. na toj temi imas dosta o tome

sl0e

Post by sl0e » 27 Jun 2009, 20:57

Mislim da Fender radi nalepnice za headstock. Naravno, te nalepnice se rade kada hoces recimo da, refinisiras instrument, pa ti samim tim treba i nova nalepnica za logo instrumenta, kao i ono, "original contour body". Sada - da li tih stvari ima u slobodnoj prodaji - ne znam, ali ako ne uspes da se informises, imas na netu skenove tih logo-a, pa potrazi i vidi koji ti odgovara, a stampu mozes da uradis na providnoj samolepljivoj traci u nekoj boljoj stampariji. :ziveli:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 27 Jun 2009, 23:53

Mislim da majstor Viden to radi...

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 27 Jun 2009, 23:55

Da, Viden je dobar u tome.
Jedan od boljih.

sunnyday

Post by sunnyday » 28 Jun 2009, 16:24

sinisake wrote:Mislim da majstor Viden to radi...
neki kontakt recimo? nov sam na forumu pa nisam stigao da iscitam sve, mozda ga vec negde i ima...:)

Stanko

Post by Stanko » 28 Jun 2009, 19:01

sunnyday wrote:
sinisake wrote:Mislim da majstor Viden to radi...
neki kontakt recimo? nov sam na forumu pa nisam stigao da iscitam sve, mozda ga vec negde i ima...:)
Pretraga je cudo ;)
Pogledaj ovo sto se logo-a tice
viewtopic.php?f=18&t=1334&p=53794&hilit ... ije#p53794

A nemojte da zbunjujuete coveka videnom ;) ispostavilo se na kraju da je viden prevarant... Ako i dalje zelis kontakt koristi pretragu i iskopaj negde ;)

The Mask AE

Re: Logo na headstocku? Ko ih pravi?

Post by The Mask AE » 29 Jun 2009, 08:52

Ma kakav bre kontakt? Nemojte zbunjivati decka, stvarno ce naci broj i pozvati coveka. Sto ste bre neozbiljni... :bambi:

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 29 Jun 2009, 11:43

Čovek želi da falsifikuje gitaru, pa ga kolege upućuju na falsifikatora kako bi mu na fin način skrenuli pažnju da to što pita nije moralno (plus je zakonom zabranjeno).

Ne shvatajte sve bukvalno.

The Mask AE

Post by The Mask AE » 29 Jun 2009, 11:52

Ama ne shvatam ja, ali ce se on zajeI3ati. :bow: Da li treba da skrenem paznju da on SADA ima 4 posta? :?

nenadnenad

Post by nenadnenad » 29 Jun 2009, 14:10

two wrongs make one right?:)

sunnyday

Post by sunnyday » 29 Jun 2009, 14:46

Znam ja da to nije moralno, ali sta da radim kad sam polomio vrat sa fendera? A drugo, tu gitaru nikada u zivotu ne bih menjao ni bez vrata ni sa vratom. Zelim da saznam samo varijante da li je bolje da pravim vrat za sebe pa da uradim logo ili da polovan vrat narucujem preko e-bay. Sve u svemu, ono cega sam se ja nagledao u zivotu od gitara je strasno i pola fendera u Srbiji je "budi Bog s nama". Rekoh, nov sam na forumu, pa mi treba malo vremena da udjem u stos. Prema tome, izvinjavam se svim postovaocima Fendera i pitam ih sta bi ste vi radili kada bi ste polomili vrat? :) A inace, hvala vam na savetima, najbolji ste...

The Mask AE

Post by The Mask AE » 29 Jun 2009, 15:03

sunnyday wrote:sta bi ste vi radili kada bi ste polomili vrat?
Ja bi u hitnu! :metal: Salim se. Pa pazi, definitivno bih isao na polovan fender vrat naspram nn vrata sa muvanim logoom. Eh sad ukoliko predlazes da ti prodje nn vrat+tvoj logo kao pravi, to nece moci zbog toga sto nisi dovoljno dobar da to uradis da se ne vidi (vrlo malo nas jeste). Drugi razlog je ZVUK (naravno njega ostavljam za kraj hehe). Gledaj to sa ove strane: onaj ko ima para za fendera zna sta gleda, kuda da gleda i kako da gleda tako da obmana otpada. Ukoliko radi estetike hoces da uradis novi vrat to te uopste nece izaci naivno malo novca. Naprotiv bice "pata karti" kad se to sve zavrsi. Tako biva uvek na kraju.

Pozdrav. :bambi:

sunnyday

Post by sunnyday » 29 Jun 2009, 15:32

Znam ja sve to. E-bay je malo problematican jer, on na slici izgleda lepo, ali dok ti vrat ne uzmes u ruku, ne mozes da znas da li je to to. Plus, placanje, kartice i isporuka. I tu vrlo lako moze da se desi da ti stigne polomljen vrat s obzirom kako oni bacaju te pakete i kako postupaju sa njima. A verovatno mozes da zamislis kako sam se osecao kada sam video da mi je vrat polomljen.... raspao sam se. Sve u svemu, zelim ponovo da zasviram tu gitaru i kontao sam ako ponovo vidim da pise fender, mozda bi mi bilo malo lakse....valjda me razumes...Anyway thanks again...

The Mask AE

Post by The Mask AE » 29 Jun 2009, 15:49

Imao je kolega forumash jedan sa sledecom "pricom":

Pozajmio je drugaru fendera, drugar se vozio autom, doziveo saobracajnu nesrecu i polomio vrat na pola (ОМФГ malkice nerealna prica al' ae). Pretrazi po forumu kako je on sredio za vrat.

Post Reply