bas imam srece u poslednje vreme, otisao komp, mobilni, LP ne rade potovi, pojacalo cudno radi....
Laney LV 300 problem sa glasnocom
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Guitar_thrill
- MF veteran
Laney LV 300 problem sa glasnocom
U poslednje dve nedelje struja, svakih 20 minuta nestaje i dolazi, povremeno udari koji grom i tako....komp je vec otisao.....a sada imam problem i sa pojacalom....naime pojacalo ima 3 kanala.....clean, drive i more drive....clean kanal je posle jednog nestanka struje poceo da radi dosta tise,to sam primetio jer ga ranije nisam pojacavao preko 3,a sada mogu i do pola....dok su drive i more drive kanali radili super....medjutim danas ukljucim pojacalo, i drive kanal radi tiho! Clean kanal vise nisam tako siguran da liradi tise, jer je glasniji od drive kanala, tako da je moguce i da se vratio na staro....more drive kanal radi savrseno.....i zvuk je dobar na svim kanalima, samo glasnoca je u pitanju....zna li neko bar otprilike u cemu moze biti problem i koliko je ozbiljno...znam da bi trebalo da odnesem kod nekog majstora za pojacala, medjutim u Zrenjaninu ih nesto i ne znam...pa eto i ako neko iz Zrenjanina zna nekog (ZZZ, xspaceman, Tufli itd) neka javi na pp.....
bas imam srece u poslednje vreme, otisao komp, mobilni, LP ne rade potovi, pojacalo cudno radi....

- Rocket Roll
Re: Laney LV 300 problem sa glasnocom
Eeeh, koliko se xSpaceman napatio sa zrenjaninskom strujom, to samo on zna!
- Guitar_thrill
- MF veteran
a mozda i ja polako saznajemRocket Roll wrote:Eeeh, koliko se xSpaceman napatio sa zrenjaninskom strujom, to samo on zna!
amerikan stratokaster iz 93...Guitar_thrill wrote: bas imam srece u poslednje vreme, otisao komp, mobilni, LP ne rade potovi, pojacalo cudno radi....![]()
![]()
bas te nece jebote
- Guitar_thrill
- MF veteran
cuti on jedini radi kako valja, nisam hteo da ga pominjem, da ga ne ureknemDuane wrote:amerikan stratokaster iz 93...Guitar_thrill wrote: bas imam srece u poslednje vreme, otisao komp, mobilni, LP ne rade potovi, pojacalo cudno radi....![]()
![]()
bas te nece jebote
hehehe...evo upravo dok citam ove postove...iznad glave mi žmirka sijalica...a i danas mi je redovno nestala struja na par min!Rocket Roll wrote:Eeeh, koliko se xSpaceman napatio sa zrenjaninskom strujom, to samo on zna!
al kad sam cuo da je tip u zrenjeninu dovezao cisternu, otisao na neku pumpu/fabriku dje god toche naftu i ladno tip natochio punu i otisao... sve mi je bilo jasno 
al neznaju ljudi da na balkanu nema asfaltiranih puteva
al neznaju ljudi da na balkanu nema asfaltiranih puteva
Ej, pa mozda ste komshije. Nije dobroxspaceman wrote: hehehe...evo upravo dok citam ove postove...iznad glave mi žmirka sijalica...a i danas mi je redovno nestala struja na par min!
- Guitar_thrill
- MF veteran
Ja sam iz Luk'ceva, tako da tesko....Tufli wrote:Ej, pa mozda ste komshije. Nije dobroxspaceman wrote: hehehe...evo upravo dok citam ove postove...iznad glave mi žmirka sijalica...a i danas mi je redovno nestala struja na par min!
A iz Lukiceva si!
A ovamo se foliras da si iz Zrenjanina!
Pa ti onda nemas problema sa zrenjaninskom strujom.

A ovamo se foliras da si iz Zrenjanina!
- Guitar_thrill
- MF veteran
sinisake wrote:A iz Lukiceva si!
A ovamo se foliras da si iz Zrenjanina!![]()
-
nenadnenad
ako ti traje garancija jos, nek se oni pate sas njim ;o
ako imas UPS za komp nakaci pojacalo na njega, ako moze da ga primi... [ kupi UPS ...
]
Ja nemam bas cesto smetnje al inace cupam pojacalo iz struje kad zavrsim sa njim u slucaju da pocne oluja dok nisam kuci.
ako imas UPS za komp nakaci pojacalo na njega, ako moze da ga primi... [ kupi UPS ...
Ja nemam bas cesto smetnje al inace cupam pojacalo iz struje kad zavrsim sa njim u slucaju da pocne oluja dok nisam kuci.
- Guitar_thrill
- MF veteran
ne traje...pre dve godine sma ga kupionenadnenad wrote:ako ti traje garancija jos, nek se oni pate sas njim ;o
ako imas UPS za komp nakaci pojacalo na njega, ako moze da ga primi... [ kupi UPS ...]
eee da ima UPS, sad bi i komp radio k'o nov
evuk mi skupo da dam 3000 za UPS,ili koliko vec.,.....jel neko probavao UPS na pojacalo?
nenadnenad wrote: al inace cupam pojacalo iz struje kad zavrsim sa njim u slucaju da pocne oluja dok nisam kuci.
Eto šta su ozbiljne mere predostrožnosti!
ma UPS je najvece vnogo koje je covek izmislio...