Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Neka je sa srecom i neka te sluzi bar 100 godina!nenadnenad wrote:oko 9 ujutro sam postao vlasnik p&k audio jive king 20tke uz pomoc xspaceman-a![]()
dolazio je drug - neverni toma da proba; stavio je ruku na srce i gestikulirao "u jebote, kakav zvuk"![]()
priznao je i da pojacalo izuva , iako me je ubedjivao da uzmem nesto od 50 i vise W![]()
Nisam ga pojacavao vise od 5-6posto sam se cuo vec na ulici 30tak metara dalje.
Sve u svemu, odlicna kupovina, nemam problema sa clean headroom-om al trebam videti jos kakvog cu bubnjara naci; za balans je glasno i preglasno.
Nema slika jbg, nemam fotoaparat al gledacu da uslikam malo iako ste sigurno videli vise puta pojacalo.
- -
Cim sam video oglas reko sam drugarici 'ajm gona dzAmp on it i ispusticu krik ko tigar u dzungli kad uhvati antilopu'
Sava wrote:Nedavno sam prodao Strata i kupio Telecaster i nešto se čudno događa u meni jer je držim u rukama češće i više nego druge gitare. Izgleda ovako:
Ne umem da rastumačim magiju ove gitare jer je ružna je k`o sam đavo! Zvuk je dobar, ali zvuk Teleta treba voleti, a ja se još nisam privikao na to. Vrat je odličan iako su pragovi uski vintage, ali je moj Strat imao još za nijansu bolji i udobniji od ove. Jako je teško svirati ovu gitaru, svakako osetno teže od Strata jer je ton savršeno čist i zato traži jako tačno i precizno sviranje i ne prašta greške. Nije zgodna za sviranje kada se sedi jer je konektor odozdo. Preklopnik magneta je katstrofa jer u položaju zadnjeg magneta se gotovo naslanja na potenciometar pa ne možete brzo da promenite položaj. Lakirana je "starinski" nitrolakom pa morate da pazite gde je odlažete inače ćete uništiti lak (hvala Rocketu na upozorenju). Još uvek razmišljam o Stratu. Pored svega ipak mi je često u rukama... zaista neka magija!
To svakako.nemanjavelimirovic wrote:Ja sam probao u nekoj radnji tele sa tom pepeljarom i meni je smetalo jer ja puno koristim denf cak i na cleanu....A ako je neki otvoren tip sviranja, ne smeta..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest