Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Duane
Fenderaš

Re: Oprema Koju Imate

Post by Duane » 05 Jun 2009, 19:19

nenadnenad wrote:Image

Ja sam kontroler kvaliteta :mrgreen:
:lol: :XD: :D

nenadnenad

Post by nenadnenad » 06 Jun 2009, 13:49

oko 9 ujutro sam postao vlasnik p&k audio jive king 20tke uz pomoc xspaceman-a :ziveli:
dolazio je drug - neverni toma da proba; stavio je ruku na srce i gestikulirao "u jebote, kakav zvuk" :mrgreen:
priznao je i da pojacalo izuva , iako me je ubedjivao da uzmem nesto od 50 i vise W :krstise:
Nisam ga pojacavao vise od 5-6 :D posto sam se cuo vec na ulici 30tak metara dalje.
Sve u svemu, odlicna kupovina, nemam problema sa clean headroom-om al trebam videti jos kakvog cu bubnjara naci; za balans je glasno i preglasno.
Nema slika jbg, nemam fotoaparat al gledacu da uslikam malo iako ste sigurno videli vise puta pojacalo.

- -
Cim sam video oglas reko sam drugarici 'ajm gona dzAmp on it i ispusticu krik ko tigar u dzungli kad uhvati antilopu' :mrgreen:
Last edited by nenadnenad on 06 Jun 2009, 14:02, edited 1 time in total.

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 06 Jun 2009, 13:51

Cestitam!
Odlicno pojacalo.
Ja sam pomislio isto sto i tvoj drug kad sam uzivo cuo Pecina pojacala. :)
Last edited by Funkomat on 06 Jun 2009, 13:53, edited 3 times in total.

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 06 Jun 2009, 14:30

Čestitam... bez duplog posta! :mrgreen:

Tufli

Post by Tufli » 06 Jun 2009, 16:06

I ja se pridruzujem chestitkama. Svirao sam to tvoje pojachalo i mogu recji da sam i ja odushevljen zvukom. Uzivaj :dance:

Hillybilly

Post by Hillybilly » 06 Jun 2009, 19:26

nenadnenad wrote:oko 9 ujutro sam postao vlasnik p&k audio jive king 20tke uz pomoc xspaceman-a :ziveli:
dolazio je drug - neverni toma da proba; stavio je ruku na srce i gestikulirao "u jebote, kakav zvuk" :mrgreen:
priznao je i da pojacalo izuva , iako me je ubedjivao da uzmem nesto od 50 i vise W :krstise:
Nisam ga pojacavao vise od 5-6 :D posto sam se cuo vec na ulici 30tak metara dalje.
Sve u svemu, odlicna kupovina, nemam problema sa clean headroom-om al trebam videti jos kakvog cu bubnjara naci; za balans je glasno i preglasno.
Nema slika jbg, nemam fotoaparat al gledacu da uslikam malo iako ste sigurno videli vise puta pojacalo.

- -
Cim sam video oglas reko sam drugarici 'ajm gona dzAmp on it i ispusticu krik ko tigar u dzungli kad uhvati antilopu' :mrgreen:
Neka je sa srecom i neka te sluzi bar 100 godina!

Sava

Post by Sava » 07 Jun 2009, 11:18

Nedavno sam prodao Strata i kupio Telecaster i nešto se čudno događa u meni jer je držim u rukama češće i više nego druge gitare. Izgleda ovako:
Image
Ne umem da rastumačim magiju ove gitare jer je ružna je k`o sam đavo! Zvuk je dobar, ali zvuk Teleta treba voleti, a ja se još nisam privikao na to. Vrat je odličan iako su pragovi uski vintage, ali je moj Strat imao još za nijansu bolji i udobniji od ove. Jako je teško svirati ovu gitaru, svakako osetno teže od Strata jer je ton savršeno čist i zato traži jako tačno i precizno sviranje i ne prašta greške. Nije zgodna za sviranje kada se sedi jer je konektor odozdo. Preklopnik magneta je katstrofa jer u položaju zadnjeg magneta se gotovo naslanja na potenciometar pa ne možete brzo da promenite položaj. Lakirana je "starinski" nitrolakom pa morate da pazite gde je odlažete inače ćete uništiti lak (hvala Rocketu na upozorenju). Još uvek razmišljam o Stratu. Pored svega ipak mi je često u rukama... zaista neka magija!

sl0e

Post by sl0e » 07 Jun 2009, 13:25

Čestitam na kupovini gitare. Zaista su odlične gitare iz tih reizdanja, samo se treba navići na sve što oznaka vintidž nosi sa sobom. Neka je sa srećom :)

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 07 Jun 2009, 13:34

Hehehehe, telecaster - kad ga zavolish, nema nazad... :D :D

dweezil

Post by dweezil » 07 Jun 2009, 13:45

dobra je to gitara, mene jedino bedachi rosewood fretboard, vise volim maple. :)

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 07 Jun 2009, 14:02

Sava wrote:Nedavno sam prodao Strata i kupio Telecaster i nešto se čudno događa u meni jer je držim u rukama češće i više nego druge gitare. Izgleda ovako:
Image
Ne umem da rastumačim magiju ove gitare jer je ružna je k`o sam đavo! Zvuk je dobar, ali zvuk Teleta treba voleti, a ja se još nisam privikao na to. Vrat je odličan iako su pragovi uski vintage, ali je moj Strat imao još za nijansu bolji i udobniji od ove. Jako je teško svirati ovu gitaru, svakako osetno teže od Strata jer je ton savršeno čist i zato traži jako tačno i precizno sviranje i ne prašta greške. Nije zgodna za sviranje kada se sedi jer je konektor odozdo. Preklopnik magneta je katstrofa jer u položaju zadnjeg magneta se gotovo naslanja na potenciometar pa ne možete brzo da promenite položaj. Lakirana je "starinski" nitrolakom pa morate da pazite gde je odlažete inače ćete uništiti lak (hvala Rocketu na upozorenju). Još uvek razmišljam o Stratu. Pored svega ipak mi je često u rukama... zaista neka magija!

Cestitam Savo.
Jel ima i ashtray ili si samo takvu sliku nasao?
Uvek me zanimalo kakav je osecaj svirati s tim... Jel smeta?

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 07 Jun 2009, 14:11

Ja sam probao u nekoj radnji tele sa tom pepeljarom i meni je smetalo jer ja puno koristim denf cak i na cleanu....A ako je neki otvoren tip sviranja, ne smeta..

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 07 Jun 2009, 14:18

Cestitke svima koji su se ponovili ovi' dana, a bilo ih je dosta...
Kakva kriza, ovde sve cveta. Oni misle da se pivom zeza kriza, nemaju pojima... MF zeza krizu na veliko :mrgreen: ...

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 07 Jun 2009, 14:20

nemanjavelimirovic wrote:Ja sam probao u nekoj radnji tele sa tom pepeljarom i meni je smetalo jer ja puno koristim denf cak i na cleanu....A ako je neki otvoren tip sviranja, ne smeta..
To svakako.
Na tekekasteru bas puno mesta pokriva. Na stratu mnogo manje...

Image

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 07 Jun 2009, 15:22

Ashtray se vrlo lako skine, ne drže ga šrafovi nego se naglavljuje - ne znam baš-baš nikog ko svira sa ashtrayjem, svima stoji u koferu.

Post Reply