Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
nenadnenad
Re: Oprema Koju Imate
oko 9 ujutro sam postao vlasnik p&k audio jive king 20tke uz pomoc xspaceman-a
dolazio je drug - neverni toma da proba; stavio je ruku na srce i gestikulirao "u jebote, kakav zvuk"
priznao je i da pojacalo izuva , iako me je ubedjivao da uzmem nesto od 50 i vise W
Nisam ga pojacavao vise od 5-6
posto sam se cuo vec na ulici 30tak metara dalje.
Sve u svemu, odlicna kupovina, nemam problema sa clean headroom-om al trebam videti jos kakvog cu bubnjara naci; za balans je glasno i preglasno.
Nema slika jbg, nemam fotoaparat al gledacu da uslikam malo iako ste sigurno videli vise puta pojacalo.
- -
Cim sam video oglas reko sam drugarici 'ajm gona dzAmp on it i ispusticu krik ko tigar u dzungli kad uhvati antilopu'
dolazio je drug - neverni toma da proba; stavio je ruku na srce i gestikulirao "u jebote, kakav zvuk"
priznao je i da pojacalo izuva , iako me je ubedjivao da uzmem nesto od 50 i vise W
Nisam ga pojacavao vise od 5-6
Sve u svemu, odlicna kupovina, nemam problema sa clean headroom-om al trebam videti jos kakvog cu bubnjara naci; za balans je glasno i preglasno.
Nema slika jbg, nemam fotoaparat al gledacu da uslikam malo iako ste sigurno videli vise puta pojacalo.
- -
Cim sam video oglas reko sam drugarici 'ajm gona dzAmp on it i ispusticu krik ko tigar u dzungli kad uhvati antilopu'
Last edited by nenadnenad on 06 Jun 2009, 14:02, edited 1 time in total.
Cestitam!
Odlicno pojacalo.
Ja sam pomislio isto sto i tvoj drug kad sam uzivo cuo Pecina pojacala.
Odlicno pojacalo.
Ja sam pomislio isto sto i tvoj drug kad sam uzivo cuo Pecina pojacala.
Last edited by Funkomat on 06 Jun 2009, 13:53, edited 3 times in total.
- sirac-šunka
- vragolan
Čestitam... bez duplog posta! 
I ja se pridruzujem chestitkama. Svirao sam to tvoje pojachalo i mogu recji da sam i ja odushevljen zvukom. Uzivaj 
- Hillybilly
Neka je sa srecom i neka te sluzi bar 100 godina!nenadnenad wrote:oko 9 ujutro sam postao vlasnik p&k audio jive king 20tke uz pomoc xspaceman-a![]()
dolazio je drug - neverni toma da proba; stavio je ruku na srce i gestikulirao "u jebote, kakav zvuk"![]()
priznao je i da pojacalo izuva , iako me je ubedjivao da uzmem nesto od 50 i vise W![]()
Nisam ga pojacavao vise od 5-6posto sam se cuo vec na ulici 30tak metara dalje.
- -
Nedavno sam prodao Strata i kupio Telecaster i nešto se čudno događa u meni jer je držim u rukama češće i više nego druge gitare. Izgleda ovako:

Ne umem da rastumačim magiju ove gitare jer je ružna je k`o sam đavo! Zvuk je dobar, ali zvuk Teleta treba voleti, a ja se još nisam privikao na to. Vrat je odličan iako su pragovi uski vintage, ali je moj Strat imao još za nijansu bolji i udobniji od ove. Jako je teško svirati ovu gitaru, svakako osetno teže od Strata jer je ton savršeno čist i zato traži jako tačno i precizno sviranje i ne prašta greške. Nije zgodna za sviranje kada se sedi jer je konektor odozdo. Preklopnik magneta je katstrofa jer u položaju zadnjeg magneta se gotovo naslanja na potenciometar pa ne možete brzo da promenite položaj. Lakirana je "starinski" nitrolakom pa morate da pazite gde je odlažete inače ćete uništiti lak (hvala Rocketu na upozorenju). Još uvek razmišljam o Stratu. Pored svega ipak mi je često u rukama... zaista neka magija!

Ne umem da rastumačim magiju ove gitare jer je ružna je k`o sam đavo! Zvuk je dobar, ali zvuk Teleta treba voleti, a ja se još nisam privikao na to. Vrat je odličan iako su pragovi uski vintage, ali je moj Strat imao još za nijansu bolji i udobniji od ove. Jako je teško svirati ovu gitaru, svakako osetno teže od Strata jer je ton savršeno čist i zato traži jako tačno i precizno sviranje i ne prašta greške. Nije zgodna za sviranje kada se sedi jer je konektor odozdo. Preklopnik magneta je katstrofa jer u položaju zadnjeg magneta se gotovo naslanja na potenciometar pa ne možete brzo da promenite položaj. Lakirana je "starinski" nitrolakom pa morate da pazite gde je odlažete inače ćete uništiti lak (hvala Rocketu na upozorenju). Još uvek razmišljam o Stratu. Pored svega ipak mi je često u rukama... zaista neka magija!
Čestitam na kupovini gitare. Zaista su odlične gitare iz tih reizdanja, samo se treba navići na sve što oznaka vintidž nosi sa sobom. Neka je sa srećom 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hehehehe, telecaster - kad ga zavolish, nema nazad...

dobra je to gitara, mene jedino bedachi rosewood fretboard, vise volim maple. 
Sava wrote:Nedavno sam prodao Strata i kupio Telecaster i nešto se čudno događa u meni jer je držim u rukama češće i više nego druge gitare. Izgleda ovako:
Cestitam Savo.
Jel ima i ashtray ili si samo takvu sliku nasao?
Uvek me zanimalo kakav je osecaj svirati s tim... Jel smeta?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja sam probao u nekoj radnji tele sa tom pepeljarom i meni je smetalo jer ja puno koristim denf cak i na cleanu....A ako je neki otvoren tip sviranja, ne smeta..
- mislim_stvarno
Cestitke svima koji su se ponovili ovi' dana, a bilo ih je dosta...
Kakva kriza, ovde sve cveta. Oni misle da se pivom zeza kriza, nemaju pojima... MF zeza krizu na veliko
...
Kakva kriza, ovde sve cveta. Oni misle da se pivom zeza kriza, nemaju pojima... MF zeza krizu na veliko
To svakako.nemanjavelimirovic wrote:Ja sam probao u nekoj radnji tele sa tom pepeljarom i meni je smetalo jer ja puno koristim denf cak i na cleanu....A ako je neki otvoren tip sviranja, ne smeta..
Na tekekasteru bas puno mesta pokriva. Na stratu mnogo manje...

- Rocket Roll
Ashtray se vrlo lako skine, ne drže ga šrafovi nego se naglavljuje - ne znam baš-baš nikog ko svira sa ashtrayjem, svima stoji u koferu.