Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
prosli puta sam svirao na ovom gornjem Classic-u, i meni se svidja zvuk, mozda su malo poskupi ali cini mi se da vrijede te pare  

- nemanjavelimirovic
 - u zemlji telecastera

Ovaj bass bi volio... 

[youtube]uBlILzKoSnM&feature=related[/youtube]

Rado bi ga posedovao
- 
				born_from_pain

prodaje se jedan na kupujem-prodajem, juce sam gledao... oko 1.400 e. ... 

1600e
1400 mi fali xD

1400 mi fali xD
Ima jebeno dobar zvuk,koji sam oduvek zeleo,al je ruzan u pmnemanjavelimirovic wrote:Ovaj bass bi volio...![]()

ja bih molio da se obrati pažnja na ponašanje.
O, da... Moras da furas Ostin Pavers fazon da bi tako nesto stajalo!bleach wrote:Ima jebeno dobar zvuk,koji sam oduvek zeleo,al je ruzan u pm![]()
to je najprecenjeniji bas ikad, al mi se svidja. dinamike nidje. moze da se svira samo neki agresivni picking ili fingerstajl (mulj+metal prizvuk).

Lemiju da sagrade spomenik, da nije njega ko bi normalan svirao tako ružan bass i to bez trzalice  

Pa ovo je napravljeno za trzu 
. Jos ako ima tacnu preko bridz pikapa da naslonis ruku...  

Bozha wrote:O, da... Moras da furas Ostin Pavers fazon da bi tako nesto stajalo!
andrej] wrote:to je najprecenjeniji bas ikad, al mi se svidja. dinamike nidje. moze da se svira samo neki agresivni picking ili fingerstajl (mulj+metal prizvuk).
Cope wrote:Lemiju da sagrade spomenik, da nije njega ko bi normalan svirao tako ružan bass i to bez trzalice
ljudibre, o čemu vi pričate????? da li je iko od vas ikada u rukama imao rickenbacker??? je li se neko od vas nekada popeo na binu sa njim?theTrooper wrote:Pa ovo je napravljeno za trzu. Jos ako ima tacnu preko bridz pikapa da naslonis ruku...
da ima neck dive, ima. fakat. da ima kilažu, ima.
estetika? stvar ukusa. meni je fender tuga. mislim....
dinamika? mutan? evo ga, stoji pored thumb-a i kida ga za doručar, ručak i večeru. t ima jači signal jer je aktivan, al' ne treba to mešati sa dinamikom.
najiskrenije - pun mi je kufer trolova i tinejdžera koji po forumima prosipaju dubokoumne misli, a nisu kroz ruke proturili ništa sem astera i taraba što se u prostorijama rentaju za 100 kinti.
- the bassman

Da pitamo njega sta misli o Ricku

Uploaded with ImageShack.us
Pa dobro,nije veliko dodatno ulaganje u trzalicu....
Stvarno ljudi,znam da u pravilniku ne stoji da je zabranjeno pisati gluposti ali opet smanjite malo.Meni se mnogi vrhunski i skupi basevi i pojačala ne svidjaju ali sigurno neću reći da su s..nje nego da se meni ne svidjaju.

Stvarno ljudi,znam da u pravilniku ne stoji da je zabranjeno pisati gluposti ali opet smanjite malo.Meni se mnogi vrhunski i skupi basevi i pojačala ne svidjaju ali sigurno neću reći da su s..nje nego da se meni ne svidjaju.
meni je se mnogo svidjao, dok ga nisam probao licno. izgleda mi kul skroz. siguran sam da je primerak koji sam probao skroz ispravan (samo barem 20-30 godina star). uz njega sam probao nekog skvajer jazza (classic vibe il tako nesto). aj, priznajem, rick ima manji output, al to nije uticalo na moj sud, jer sam ga pojacao da nadoknadim. recimo da ga je skvajer POJEO sto se tice fingerstajla, zvuci mnogo bolje i punije, ima vise low-enda i muda. na skvajeru moze da se slepuje (mada ja ne volim), na ricku ne. skvajer bolje zvuci sa emulacijom svt-a nego rick. rick te tera da ga sviras ko gitaru. meni se svidja onaj malo metalkasti zvuk njegov. kad ga sviras na fingerstajlu - mutljavina (mada moze da se namesti da nije, al onda fali basa). nidje dinamike - il se cuje, ili ne, izmedju je vrlo usko. sav je u srednjima i zesce se probija, al ne zvuci kao bas, nije band-friendly. definitivno za sviranja trzom. lepse radi pod drajvom (i muffom) od skvajera. jako ogranicen instrument - ako svirate onih 3% muzike na koji lezi (a taman ima 3% muzike na kojem bi on stvarno zvucao bolje od ostalih baseva), onda kul. u suprotnom, bacanje para. meni su stingray i fender jazz najbolji, ne volim ove moderne.gricko wrote:Bozha wrote:O, da... Moras da furas Ostin Pavers fazon da bi tako nesto stajalo!andrej] wrote:to je najprecenjeniji bas ikad, al mi se svidja. dinamike nidje. moze da se svira samo neki agresivni picking ili fingerstajl (mulj+metal prizvuk).Cope wrote:Lemiju da sagrade spomenik, da nije njega ko bi normalan svirao tako ružan bass i to bez trzaliceljudibre, o čemu vi pričate????? da li je iko od vas ikada u rukama imao rickenbacker??? je li se neko od vas nekada popeo na binu sa njim?theTrooper wrote:Pa ovo je napravljeno za trzu. Jos ako ima tacnu preko bridz pikapa da naslonis ruku...
da ima neck dive, ima. fakat. da ima kilažu, ima.
estetika? stvar ukusa. meni je fender tuga. mislim....
dinamika? mutan? evo ga, stoji pored thumb-a i kida ga za doručar, ručak i večeru. t ima jači signal jer je aktivan, al' ne treba to mešati sa dinamikom.
najiskrenije - pun mi je kufer trolova i tinejdžera koji po forumima prosipaju dubokoumne misli, a nisu kroz ruke proturili ništa sem astera i taraba što se u prostorijama rentaju za 100 kinti.