Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ima jebeno dobar zvuk,koji sam oduvek zeleo,al je ruzan u pmnemanjavelimirovic wrote:Ovaj bass bi volio...![]()
[youtube]uBlILzKoSnM&feature=related[/youtube]
O, da... Moras da furas Ostin Pavers fazon da bi tako nesto stajalo!bleach wrote:Ima jebeno dobar zvuk,koji sam oduvek zeleo,al je ruzan u pm![]()
Bozha wrote:O, da... Moras da furas Ostin Pavers fazon da bi tako nesto stajalo!
andrej] wrote:to je najprecenjeniji bas ikad, al mi se svidja. dinamike nidje. moze da se svira samo neki agresivni picking ili fingerstajl (mulj+metal prizvuk).
Cope wrote:Lemiju da sagrade spomenik, da nije njega ko bi normalan svirao tako ružan bass i to bez trzalice
ljudibre, o čemu vi pričate????? da li je iko od vas ikada u rukama imao rickenbacker??? je li se neko od vas nekada popeo na binu sa njim?theTrooper wrote:Pa ovo je napravljeno za trzu. Jos ako ima tacnu preko bridz pikapa da naslonis ruku...
meni je se mnogo svidjao, dok ga nisam probao licno. izgleda mi kul skroz. siguran sam da je primerak koji sam probao skroz ispravan (samo barem 20-30 godina star). uz njega sam probao nekog skvajer jazza (classic vibe il tako nesto). aj, priznajem, rick ima manji output, al to nije uticalo na moj sud, jer sam ga pojacao da nadoknadim. recimo da ga je skvajer POJEO sto se tice fingerstajla, zvuci mnogo bolje i punije, ima vise low-enda i muda. na skvajeru moze da se slepuje (mada ja ne volim), na ricku ne. skvajer bolje zvuci sa emulacijom svt-a nego rick. rick te tera da ga sviras ko gitaru. meni se svidja onaj malo metalkasti zvuk njegov. kad ga sviras na fingerstajlu - mutljavina (mada moze da se namesti da nije, al onda fali basa). nidje dinamike - il se cuje, ili ne, izmedju je vrlo usko. sav je u srednjima i zesce se probija, al ne zvuci kao bas, nije band-friendly. definitivno za sviranja trzom. lepse radi pod drajvom (i muffom) od skvajera. jako ogranicen instrument - ako svirate onih 3% muzike na koji lezi (a taman ima 3% muzike na kojem bi on stvarno zvucao bolje od ostalih baseva), onda kul. u suprotnom, bacanje para. meni su stingray i fender jazz najbolji, ne volim ove moderne.gricko wrote:Bozha wrote:O, da... Moras da furas Ostin Pavers fazon da bi tako nesto stajalo!andrej] wrote:to je najprecenjeniji bas ikad, al mi se svidja. dinamike nidje. moze da se svira samo neki agresivni picking ili fingerstajl (mulj+metal prizvuk).Cope wrote:Lemiju da sagrade spomenik, da nije njega ko bi normalan svirao tako ružan bass i to bez trzaliceljudibre, o čemu vi pričate????? da li je iko od vas ikada u rukama imao rickenbacker??? je li se neko od vas nekada popeo na binu sa njim?theTrooper wrote:Pa ovo je napravljeno za trzu. Jos ako ima tacnu preko bridz pikapa da naslonis ruku...
da ima neck dive, ima. fakat. da ima kilažu, ima.
estetika? stvar ukusa. meni je fender tuga. mislim....
dinamika? mutan? evo ga, stoji pored thumb-a i kida ga za doručar, ručak i večeru. t ima jači signal jer je aktivan, al' ne treba to mešati sa dinamikom.
najiskrenije - pun mi je kufer trolova i tinejdžera koji po forumima prosipaju dubokoumne misli, a nisu kroz ruke proturili ništa sem astera i taraba što se u prostorijama rentaju za 100 kinti.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests