aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
bio sam u mitrosu danas, probao Jackson crveni Warior(24k) probao Ibanez GRGR121(21k), evo utisaka:
Obe gitare super leže u ruci dimenzije vrata su sasvim ok, masa takođe, Warior me iznenadio obzirom koliko je krakat uopste ne smeta za sedece sviranje
J:
+ zvučao je bolje(meni jeste) da li ima bolje pickupe ili je možda zato što je prodavac stavio nove žice, pojma nemam ali je jednostavio imao više Drive-a, onako baš je režao
+ prsti lepo lete po vratu, nekako bolje klize
- baš, ali BAŠ se primećuje "kung-fu kvalitet" sve mi nekako deluje jeftino, čak je i moje neuko oko primetilo
- pomalo mi smeta neck pickup koji je previsoko pa zapinjem trzalicom za ćošak
I:
+mnogo kvalitetno je napravljen primećuje se razlika
+i on zvuči dobro, ali nekako kako da kažem bezlično-generički, kada sam opalio prvi power chord na jackson-u ondma sam osetio onaj metalski zvuk grub i rezak ko motorna testera
-nema baš akciju po vratu kao J.
I još sam svo vreme ubeđivao sebe da je Ibanez bolji, i opet ne vredi, znam sada da se protivurečim umart-u ali zaista mi je nekako J lepše zvučao, jeste lošiji kvalitet očigledno. Predpostavljam da je ova reskost do pickup-a, tako da mi je to još dodatni trošak za Ibenza. Da stvar bude gora, poneo sam pare za procesor i nameračio se da ga kupim kad mi prodavac reče da na HI-FI ozvučenju dosta lošije zvuči, pa me to još dodatno dotuklo

ima na kraju da mi dokurči pa ću celu sledeću platu da dodam na ovo i skujem na komplet rig, pa ću da jedem samo paštete i salame naredni mesec.