Nečelno-na šta ciljam: dinky telo, 2huma, voleo bih bilo kakav tremolo, ali pošto kažete da nije zgodno, ok može i fixed. Ja na ovom jeftinom strat-u nisam imao problema sa klasičnim tremolom, što se tiče štima zamene žica itd. Ako prodam ovu moju gitaru za solidne pare i malo još pričekam 1-2 plate uštedeo bih da uz ovog ibaneza uzmem i polovan proc. pošto mi on više odgovara. Nekako mi se čini da su pedale i JCM 800 daleeeko iznad moje lige kao finansijske tako i sviračke
 tj. da trebam još dosta da guslim dokle ne dođem u taj stadijum ako ikada dođem....a dotle smatram po ovim vašim savetima da će me pristojna gitara i procesor služiti više nego dobro.
 tj. da trebam još dosta da guslim dokle ne dođem u taj stadijum ako ikada dođem....a dotle smatram po ovim vašim savetima da će me pristojna gitara i procesor služiti više nego dobro.Hvala opet svima a naročito umartu i mislim_stvarno jer su mi objasnili materiju tako da sam lakše odlučio.

nemoj da mislis da te sad generalno odgovaramo od svakog floyda, samo, ako ne znas da ga stelujes i koristis, ili ako uzmes neki los, samo ce ti zagorcavati zivot...
  nemoj da mislis da te sad generalno odgovaramo od svakog floyda, samo, ako ne znas da ga stelujes i koristis, ili ako uzmes neki los, samo ce ti zagorcavati zivot...   )
 ) mada fixed ima svojih prednosti, jer veći deo što sviram je HM riffing mnogo palm mutinga drndanja gornje 3 žice....on se bolje nosi sa tim predpostavljam...
  mada fixed ima svojih prednosti, jer veći deo što sviram je HM riffing mnogo palm mutinga drndanja gornje 3 žice....on se bolje nosi sa tim predpostavljam... )
 )

ima na kraju da mi dokurči pa ću celu sledeću platu da dodam na ovo i skujem na komplet rig, pa ću da jedem samo paštete i salame naredni mesec.
 ima na kraju da mi dokurči pa ću celu sledeću platu da dodam na ovo i skujem na komplet rig, pa ću da jedem samo paštete i salame naredni mesec. 
 ) U tvom slucaju deluje da ti se dosta vise svidja taj j, pa bi ti bilo pametnije da uzmes njega, jer u suprotnom, dugo ces razmisljati, da li je bolje bilo da si uzeo njega umesto svog ibaneza (ovo kazem iz iskustva)...
 ) U tvom slucaju deluje da ti se dosta vise svidja taj j, pa bi ti bilo pametnije da uzmes njega, jer u suprotnom, dugo ces razmisljati, da li je bolje bilo da si uzeo njega umesto svog ibaneza (ovo kazem iz iskustva)...