Ja to redovno cinim (uzdrzavam se od suvislih komentara)! U tom smislu, ne znam sto su moji odgovori obrisani?BTW, molim ali molim ognjena i ostale (nije samo ognjen kriv) da se uzdrze od suvislih komentara

Moderator: Critical
Ja to redovno cinim (uzdrzavam se od suvislih komentara)! U tom smislu, ne znam sto su moji odgovori obrisani?BTW, molim ali molim ognjena i ostale (nije samo ognjen kriv) da se uzdrze od suvislih komentara
hvala ti mnogo..ness wrote:Vuche,i jedno i drugo.Ne vidim razlog zasto bi odbacivao blagodeti tehnologije kao sto je guitar pro. Sve sto je dobro i sto ti moze pomoci treba iskoristiti. Nemoj robovati predrasudama tipa:guitar pro nista ne valja,itd. Naravno, skidaj pesme i na sluh, pa kombinuj sa guitar pro,i rezultati ce sami doci,mada po onome sto si naveo u postu,neces imati puno problema. Rekao si da volis da slusas Aerosmith. Pa onda sviraj njihove pesme,radi to sto volis i sto ti prija uhu.vuk0125 wrote:trazim samo da me uputite jer mi neki kažu da treba da pocnem da sam skidam pjesme a neki kazu na guitar pro.
i ja mislim da si u prawuognjen93 wrote:Jedna situacija sura Vuk stoji na bini i u sred pesme on zaboravio kako ide solo.....
1. opcija: Izblamiraće se i reci klavijaturisti da odradi solo, a ni ovaj ga ne zna kako treba, ceo bend ispada jadan
2. opcija: Vuk zna da improvizuje, odradi taj solo i svi srecni
A da nece mozda da nauci da improvizuje uz gp?
Odgovor:ognjen93 wrote:Jedna situacija sura Vuk stoji na bini i u sred pesme on zaboravio kako ide solo.....
1. opcija: Izblamiraće se i reci klavijaturisti da odradi solo, a ni ovaj ga ne zna kako treba, ceo bend ispada jadan
NIje on mislio na to,ja mislim (na osnovu ovih postova)... Nego na to da ako baja koristi GP za skidanje pesama i REEETKO kad skine pesmu na sluh,onda nece razviti ni sluh,a solo ce da nabifla iz GP,pa nece moci da improvizuje uz pesmu,jer je solo naucio napamet iz GP... A nije naucio skale i tako to,mada i to moze na GPCritical wrote:Odgovor:ognjen93 wrote:Jedna situacija sura Vuk stoji na bini i u sred pesme on zaboravio kako ide solo.....
Hoce da nauci da improvizuje uz GP, ti se sada pitas kako a ja ti kazem RAZMISLI, ima celu pesmu u midi formatu i samo iskljuci gitaru, zna u kom je tonalitetu zna odakle ide solo, sve ostalo je na njemu...
GP je izuzetno korisna stvar.
friedman wrote:Ja nikad ne skidam solo u notu tačno. Najbolje je držati se neke osnove a unakaziti solo po svom ukusu.
Шмајсер wrote:friedman wrote:Ja nikad ne skidam solo u notu tačno. Najbolje je držati se neke osnove a unakaziti solo po svom ukusu.![]()
Critical wrote:]
Odgovor:
Hoce da nauci da improvizuje uz GP, ti se sada pitas kako a ja ti kazem RAZMISLI, ima celu pesmu u midi formatu i samo iskljuci gitaru, zna u kom je tonalitetu zna odakle ide solo, sve ostalo je na njemu...
GP je izuzetno korisna stvar.
E ja mislim da je ovde Dvejn mislio na mene,nije on mislio na njegaDuane wrote:Шмајсер wrote:friedman wrote:Ja nikad ne skidam solo u notu tačno. Najbolje je držati se neke osnove a unakaziti solo po svom ukusu.![]()
![]()
bluesko nemo' puno da se cimas bracela, dva zadnja posta ti pocinju sa "ma nije on to mislio... nego je ovo mislio" - pusti decka da kaze sta je mislio, a ne da treba neko drugi da objasnjava njegove postove
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest