Dobio sam jednu ponudu za zamenu gitara.Ja imam Fendera Japanca iz 87',sve je original na njoj,jedino su zice menjane

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
a za koliko bi ti prodao tog japanca?Pimpdude wrote:Pozdrav svima.Imam jednu dilemu,pa se nadam da moze neko da je razresi. .![]()
Dobio sam jednu ponudu za zamenu gitara.Ja imam Fendera Japanca iz 87',sve je original na njoj,jedino su zice menjanei stvarno je u dobrom stanju. . . Nema niti jedne lako vidljive ogrebotine,znaci gitara koliko moze da bude dobra za 20 godisnju gitaru.A ponudjena mi je gitara Jackson JSX 94 concept. Malo izlizani pragovi,ali nije strasno ima malo rdje na magnetima .. . Da li ovo moze da bude cista zamena,ili Fender vredi malo vise nego Jackson? Preferiram malo tvrdji zvuk,ali Fender mi je prirastao za srce i stvarno nemam pojma sta da radim.. ..
![]()
POMAGAJTE. . . .
![]()
![]()
Ako je vec ocuvana.Ako je vec dugo imas i prirasla ti je za srce onda je zadrzi.Da ne pricamo o tome da ljubitelji Fendera "japance" stavljaju ispred "mexikanaca" i dobrog dela "amerikanaca"Da li ovo moze da bude cista zamena,ili Fender vredi malo vise nego Jackson? Preferiram malo tvrdji zvuk,ali Fender mi je prirastao za srce i stvarno nemam pojma sta da radim.. ..![]()
POMAGAJTE. . . .
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest