+Evo ako ja mogu da pomognem, Sinisha, ja imam 3 lampiasha. Vox AC30 koji je prepravljen i njemu lampe fakticki vise kao shishmishi ka dole (cini mi se da je tako i na fabrickom) i kod njega ima tog brundanja takodje (A i H i C cini mi se), cuje se onako taj neki kao kristal da udara jedan o drugi zvuk prilikom nekih tonova. Lampe nisu nove, ali nisu ni preterano matore. Kod Randala takodje vise lampe kao shishmishi na dole i tu na H i Cis recimo ubija koliko zveckaju, dobro verovatno jer je kutija na kojoj stoji zatvorena skroz, kompresovana jako, pa daje puno bass frekvencija, A onaj pravljeni Marshall koji mi izgleda ide kod novog vlasnika ovih dana, ima lampe okrenute na gore tj stoje uspravno i on ne zveci, ili ne stignem da primetim poshto je na 1 preglasan.Kod ortaka na Twin Reverbu takodje zveckaju lampe. Kod drugog ortaka na Fender DeVille takodje zvec zvec na nekim tonovima.... E sad ako to tebe toliko nervira, mislim tripujes se oko svega kad je novo pojacalo, kao i ja oko Randala na svaki miris, zveckanje i ta sranya. U principu lampashka pojacala su sva i dalje vintage forme, lampe su lampe i ne mozes se otarasiti skroz svih nepozeljnih zvukova, mada zvuk koji sa lampama dobijash je vredan malko nerviranja i adaptiranja na nus faktore, kao to
Zvecanje lampi na Classicu 30
Eto, nadam se da sam rekao neshto pametno...