Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- rock action
Re: Oprema Koju Imate
do jaja
znaci onda maltene ni ne moramo da nosimo svoje glave 
taj fazon... i zbog granice samo instrumenti i cao 
- rock action
- propali_gitarista
Evo i ja da se pohvalim posle drasticne promene opreme.
Gitara je Squier Stratocaster MIJ E serije '84-'87

Pedale su: Behringer TU300 Tuner, VD400 Vintage delay, UT100 Tremolo, Big Muff triangle klon, Pearl FG01 Flanger i Boss OS-2 OverDrive\Distortion

Gitara je Squier Stratocaster MIJ E serije '84-'87

Pedale su: Behringer TU300 Tuner, VD400 Vintage delay, UT100 Tremolo, Big Muff triangle klon, Pearl FG01 Flanger i Boss OS-2 OverDrive\Distortion

Kad si brate uzeo tremolo??
Kako radi?
Kako radi?
Kakav je taj stimer? Trebalo bi da kupim stimer-pedalu, a imam prilicno organicen budzet. Primetio sam da Behringer ima 2 modela tunera, jel znas u cemu se razlikuju?
Kako rade te Beheringer pedale?Su dobre?
- propali_gitarista
Uzeo sam za pre vise od pola godine. U par navrata sam ti ga spmenuo, ali ocigledno me nisi pazljivo slusao.Funkomat wrote:Kad si brate uzeo tremolo??
Kako radi?
Historik wrote:Kakav je taj stimer? Trebalo bi da kupim stimer-pedalu, a imam prilicno organicen budzet. Primetio sam da Behringer ima 2 modela tunera, jel znas u cemu se razlikuju?
Nemam pojma u cemu je razlika. Ovaj stimer zaista sluzi svrsi, pogledaj ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=BxUgZKv6i38 .
Ja sam veoma veoma zadovoljan sa ovim Behringer pedalama koje posedujem. Imao sam CS100 i on je dobro radio kao kompresor ali je jako zujao kad se pojaca sustain. Nisam nijednu vise ni probao.Aca wrote:Kako rade te Beheringer pedale?Su dobre?
Da, setio sam se da si mi rekao cim sam to postovao...propali_gitarista wrote:Uzeo sam za pre vise od pola godine. U par navrata sam ti ga spmenuo, ali ocigledno me nisi pazljivo slusao.Funkomat wrote:Kad si brate uzeo tremolo??
Kako radi?Nisam probao neku drugu tremolo pedalu ali sam zadovoljan sa ovom jer radi svoj posao i nema zujanja.
A jel ima neki znacajan volume drop/boost kad je nagazis?
Dobar je stimer. Ja sam ga dugo imao i jedine zamerke koje sam imao su sto dodaje malo suma kad je u bypassu i sto malo sporije konta debelu E zicu.Historik wrote:Kakav je taj stimer? Trebalo bi da kupim stimer-pedalu, a imam prilicno organicen budzet. Primetio sam da Behringer ima 2 modela tunera, jel znas u cemu se razlikuju?
- propali_gitarista
Nema znacajan. Ako ga ima uopste onda je jako mali, jer ga ja sa mojim usima ne registrujem.Funkomat wrote:A jel ima neki znacajan volume drop/boost kad je nagazis?
Otisao sam jutros u Mitros da kupim Behringerov tuner, ali nisu imali ni jedan u radnji. Uzeo sam umesto njega Ibanez LU20, digitalni hromatski tuner. Ima true-bypass, cini mi se da je prilicno precizan, a cena nije mnogo velika (3800din). Cool je sto je upakovan u masivno metalno kuciste, a jedino bih zamerio sto je kuciste nestandarne velicine, tj. veci je od obicne pedale, pa sam morao malo da prekrajam sundjer u pedalboardu
Kako se zajebah što ne uzeh Korg DT-10 kad je bio 40e u sky-u. 
Hehe... Jesi se za;ebo.friedman wrote:Kako se zajebah što ne uzeh Korg DT-10 kad je bio 40e u sky-u.
- Hillybilly
Godinama sam ga jurio i konacno je moj.........'66 BF Bassman!!!

- Guitar_thrill
- MF veteran
imam jedno pitanje, verovatno je glupo,ali: Zasto ga nisi napravio?Hillybilly wrote:Godinama sam ga jurio i konacno je moj.........'66 BF Bassman!!!
cestitam