Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Uzeo sam za pre vise od pola godine. U par navrata sam ti ga spmenuo, ali ocigledno me nisi pazljivo slusao.Funkomat wrote:Kad si brate uzeo tremolo??
Kako radi?
Historik wrote:Kakav je taj stimer? Trebalo bi da kupim stimer-pedalu, a imam prilicno organicen budzet. Primetio sam da Behringer ima 2 modela tunera, jel znas u cemu se razlikuju?
Ja sam veoma veoma zadovoljan sa ovim Behringer pedalama koje posedujem. Imao sam CS100 i on je dobro radio kao kompresor ali je jako zujao kad se pojaca sustain. Nisam nijednu vise ni probao.Aca wrote:Kako rade te Beheringer pedale?Su dobre?
Da, setio sam se da si mi rekao cim sam to postovao...propali_gitarista wrote:Uzeo sam za pre vise od pola godine. U par navrata sam ti ga spmenuo, ali ocigledno me nisi pazljivo slusao.Funkomat wrote:Kad si brate uzeo tremolo??
Kako radi?Nisam probao neku drugu tremolo pedalu ali sam zadovoljan sa ovom jer radi svoj posao i nema zujanja.
Dobar je stimer. Ja sam ga dugo imao i jedine zamerke koje sam imao su sto dodaje malo suma kad je u bypassu i sto malo sporije konta debelu E zicu.Historik wrote:Kakav je taj stimer? Trebalo bi da kupim stimer-pedalu, a imam prilicno organicen budzet. Primetio sam da Behringer ima 2 modela tunera, jel znas u cemu se razlikuju?
Nema znacajan. Ako ga ima uopste onda je jako mali, jer ga ja sa mojim usima ne registrujem.Funkomat wrote:A jel ima neki znacajan volume drop/boost kad je nagazis?
Hehe... Jesi se za;ebo.friedman wrote:Kako se zajebah što ne uzeh Korg DT-10 kad je bio 40e u sky-u.
imam jedno pitanje, verovatno je glupo,ali: Zasto ga nisi napravio?Hillybilly wrote:Godinama sam ga jurio i konacno je moj.........'66 BF Bassman!!!
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests