Solo gitara kompozicija Plač

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
igormiskovic

Solo gitara kompozicija Plač

Post by igormiskovic » 13 Aug 2009, 10:17

Evo još jedne moje kompozicije za solo gitaru. Nadam se da će vam se svideti. Govori o jednom za mene teškom trenutku.

http://www.youtube.com/watch?v=gt3_lDVUk88

Hvala unapred na komentarima!

Igor Mišković

MUzzY

Re: Solo gitara kompozicija Plač

Post by MUzzY » 13 Aug 2009, 19:38

Hm, kad neko napise ovako nesto treba biti obazriv u onome sto napises kao komentar... Mislim da si definitivno stavio do znanja slusaocu da je taj period o kome pricas bio tezak za tebe. Eto, toliko. Nekako mi je glupo da ti pisem "svidja mi se" ili sl. ako me razumes?

Poz!

igormiskovic

Post by igormiskovic » 17 Aug 2009, 13:10

MUzzY wrote:Hm, kad neko napise ovako nesto treba biti obazriv u onome sto napises kao komentar... Mislim da si definitivno stavio do znanja slusaocu da je taj period o kome pricas bio tezak za tebe. Eto, toliko. Nekako mi je glupo da ti pisem "svidja mi se" ili sl. ako me razumes?

Poz!

Slažem se, jer na kraju, nije toliko bitno da li se lično tebi sviđa, nego da li si mogao da osetiš emociju koju sam želeo da prenesem. Ako jesi makar malo, ja sam zadovoljan. Hvala puno na komentaru!

Muzicar

Post by Muzicar » 17 Aug 2009, 15:57

Kada sam video naziv teme pomilsio sam da je neki klinacki trip .....ovo je FENOMENALNO za mene....ali gde je moguce polagati ovakav diplomski?:) mislim...koja je ovo akademija ili sta vec...pozdrav

igormiskovic

Post by igormiskovic » 17 Aug 2009, 18:07

Muzicar wrote:Kada sam video naziv teme pomilsio sam da je neki klinacki trip .....ovo je FENOMENALNO za mene....ali gde je moguce polagati ovakav diplomski?:) mislim...koja je ovo akademija ili sta vec...pozdrav
Ovo je snimak sa mog diplomskog koncerta na Akademiji lepih umetnosti.

To je smer za klasicnu gitaru, jedino sto ako zelis mozes umesto glavnog predmeta da imas jazz gitaru, kao ja. Profesor mi je Danilo Karamarkovic.

Hvala na komentaru

Igor Miskovic

Post Reply