Evo još jedne moje kompozicije za solo gitaru. Nadam se da će vam se svideti. Govori o jednom za mene teškom trenutku.
http://www.youtube.com/watch?v=gt3_lDVUk88
Hvala unapred na komentarima!
Igor Mišković
Solo gitara kompozicija Plač
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Solo gitara kompozicija Plač
Hm, kad neko napise ovako nesto treba biti obazriv u onome sto napises kao komentar... Mislim da si definitivno stavio do znanja slusaocu da je taj period o kome pricas bio tezak za tebe. Eto, toliko. Nekako mi je glupo da ti pisem "svidja mi se" ili sl. ako me razumes?
Poz!
Poz!
-
MUzzY wrote:Hm, kad neko napise ovako nesto treba biti obazriv u onome sto napises kao komentar... Mislim da si definitivno stavio do znanja slusaocu da je taj period o kome pricas bio tezak za tebe. Eto, toliko. Nekako mi je glupo da ti pisem "svidja mi se" ili sl. ako me razumes?
Poz!
Slažem se, jer na kraju, nije toliko bitno da li se lično tebi sviđa, nego da li si mogao da osetiš emociju koju sam želeo da prenesem. Ako jesi makar malo, ja sam zadovoljan. Hvala puno na komentaru!
Kada sam video naziv teme pomilsio sam da je neki klinacki trip .....ovo je FENOMENALNO za mene....ali gde je moguce polagati ovakav diplomski?:) mislim...koja je ovo akademija ili sta vec...pozdrav
-
Ovo je snimak sa mog diplomskog koncerta na Akademiji lepih umetnosti.Muzicar wrote:Kada sam video naziv teme pomilsio sam da je neki klinacki trip .....ovo je FENOMENALNO za mene....ali gde je moguce polagati ovakav diplomski?:) mislim...koja je ovo akademija ili sta vec...pozdrav
To je smer za klasicnu gitaru, jedino sto ako zelis mozes umesto glavnog predmeta da imas jazz gitaru, kao ja. Profesor mi je Danilo Karamarkovic.
Hvala na komentaru
Igor Miskovic