Mog'o! Aha, al cu da do'vatim Petrucci-a za takve... Mada kako mi T rece, on svira riffove na Lead (uber-highgain) a za solo prebacuje na Crunch (bolje je definisan, sto-zna'-ja...)sinisake wrote:Pa, men' se cini da bi na ovom mog'o i Sunn o))) da przis.![]()
Ocekujemo sad jos ultra high-gain snimke...
Tasman DR Custom
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- DrGreenthumb
 - MF veteran

Re: Tasman DR Custom
- DrGreenthumb
 - MF veteran

Gotov i YT cruncha: 

slazem seCortex wrote:.
extra zvuk DrZeleni
Jeste, bio juče, svirali... Već sam se žalio kolegama na chat-u da sam toliko ljosnuo na dupe čuvši kombo (gitara-pojačalo), da stvarno nemam pojma šta bih rekao.DrGreenthumb wrote:Aaaaanyway, kolega Guverner je bio sinoc do mene pa smo isprobali gitaru i amp i sve njegove uber-pedale (WOW!), verovatno ce on biti objektivniji u oceni sokocala of mine![]()
Poneo par pedalica da se malo igramo:
-OctaFuzz (just for laughs)
-OCD (da vidim kako radi na "polomljenom" pojačalu)
-Pickup Booster (to nikada i ne vadim iz ranca, nešto kao survival kit
, ali smo se ipak najduže zadržali na setingu gitara-kabAl-pojačalo.
U potpunom nedostatku reči, kao što sam već spomenuo, mogu samo da kažem da je, ono što sam juče čuo, savršeni crossover vintidž smrada dobrog Fendera i savršene artikulacije i preciznosti modernih gitara.
Izradu je suvišno komentarisati, jer se na slikama sasvim lepo vidi koliko je sve besprekorno odrađeno.
Jednu stvar bih samo napomenuo, a budući da sam veoma sitničav kada dođe do tih stvari - retkost je videti onako dobro urađenu kost, a da je to delo nekog majstora u Srbiji.
- DrGreenthumb
 - MF veteran

Jes vala, a ja sam uzivao slusajuci Mr. Guv'nor-a himselfa, koji ima tako "tesku" ruku i ton, bas kako ja volim - cuje se Hendrix/Vaughan skolaguv'nor wrote:Jeste, bio juče, svirali... Već sam se žalio kolegama na chat-u da sam toliko ljosnuo na dupe čuvši kombo (gitara-pojačalo), da stvarno nemam pojma šta bih rekao.DrGreenthumb wrote:Aaaaanyway, kolega Guverner je bio sinoc do mene pa smo isprobali gitaru i amp i sve njegove uber-pedale (WOW!), verovatno ce on biti objektivniji u oceni sokocala of mine![]()
![]()
Poneo par pedalica da se malo igramo:
-OctaFuzz (just for laughs)
-OCD (da vidim kako radi na "polomljenom" pojačalu)
-Pickup Booster (to nikada i ne vadim iz ranca, nešto kao survival kit)
, ali smo se ipak najduže zadržali na setingu gitara-kabAl-pojačalo.
U potpunom nedostatku reči, kao što sam već spomenuo, mogu samo da kažem da je, ono što sam juče čuo, savršeni crossover vintidž smrada dobrog Fendera i savršene artikulacije i preciznosti modernih gitara.![]()
Izradu je suvišno komentarisati, jer se na slikama sasvim lepo vidi koliko je sve besprekorno odrađeno.
Jednu stvar bih samo napomenuo, a budući da sam veoma sitničav kada dođe do tih stvari - retkost je videti onako dobro urađenu kost, a da je to delo nekog majstora u Srbiji.Jbga, retkost je videti i ovako dobro urađenu gitaru, ali...
To je otprilike i moj utisak, i na to smo "pucali" kad smo razradjivali koncept, i ja sam odusevljen rezultatom
- DrGreenthumb
 - MF veteran

FALA!MetalFunk wrote:slazem seCortex wrote:.
![]()
![]()
extra zvuk DrZeleni
![]()
E jeste bas brown!!! 
That's the way -a ha - a ha, I like it! A ha, a ha!
Gitara je jako lepa, i sve to u kombinaciji zasluzuje visoku ocenu ali ZAAAAASTO obican pearl dot bre!!!

Bar da su manje tackice i da stoje negde... ne standardno... 
Znam da je nebitno al' kad je sve tako detaljno planirano i radjeno ...

That's the way -a ha - a ha, I like it! A ha, a ha!
Gitara je jako lepa, i sve to u kombinaciji zasluzuje visoku ocenu ali ZAAAAASTO obican pearl dot bre!!!
Znam da je nebitno al' kad je sve tako detaljno planirano i radjeno ...
Gitara je savršena i neka ti sa srečom, da te služi i svaka čast Tasi.  
  ja sam je video malo dok je bila u radu jer sam tih dana bio kod Tase da mi sredi vrat i namesti onu manu sa žicama o kojima sam pisao post za svoji Jackson... I malo sa sam imao priliku da probam njegovo Tasman pojačalo i mogu reći da sam ostao bez texa od oduševljenja,sa sa takvom mašinerijom pedale mogu ostati po strani. Kada bi svi u ovoj zemlji bili savesni majstori kao pojedinci,đe bi nam bio kraj????  

- DrGreenthumb
 - MF veteran

@Muzzy - I hear ya bro 
 Da budem iskren, vrat je bio manje/vise gotov kad sam rekao Mr. T-u da hocu bas taj i takvu i takvu gitaru, tako da sem oblika glave (to je doradjeno po mojoj zelji) i donekle profila (svideo mi se takav kakav je bio) nisam mnogo birao, a ja bih stavio nikakve ili baaaas male u vr' polja or smtg like that 

@RR3 - Hvala i hvala! Mogu samo da se slozim sa tobom, jer to isto osecam
 Caka u vezi sa njim je da je covek veliki zaljubljenik u to sto radi i bolesni perfekcionista, a ne stolar, majstor i sta god, tako da su njegovi instrumenti prava jbna remek dela. Nadam se da ce uvek tako ostati (mada to znaci i low output per year)  

Cheers!

@RR3 - Hvala i hvala! Mogu samo da se slozim sa tobom, jer to isto osecam
Cheers!
- Dersu Uzala

O kome je ovde bese rec? O Petrucci-ju?DrGreenthumb wrote:Mada kako mi T rece, on svira riffove na Lead (uber-highgain) a za solo prebacuje na Crunch (bolje je definisan, sto-zna'-ja...)
Pozdrav DRGreen-u i ostalima na ovom forumu!
Mislio sam da ce brzo biti gotova varijanta glave o kojoj smo pricali, ali sound od doticnog MR Guthrie G. mi se nesto mnogo mota po glavi pa se nadam da ce vredeti ovo malo kasnjenje
Eh taj logo...

Mislio sam da ce brzo biti gotova varijanta glave o kojoj smo pricali, ali sound od doticnog MR Guthrie G. mi se nesto mnogo mota po glavi pa se nadam da ce vredeti ovo malo kasnjenje
Eh taj logo...
- DrGreenthumb
 - MF veteran

Well, welcome! We're been waitin'... Eh, kapiram da je vredno cekanja, a uostalom imam Pocket POD, tu je to negdeTasman wrote:Pozdrav DRGreen-u i ostalima na ovom forumu!
Eh taj logo...
We'll keep ya posted folks!
- DrGreenthumb
 - MF veteran

Reko' da ne otvaram novu temu, a snimio sam nesto na brzaka amp, kao sto sam i obecao, pa da podelim sa sirokim auditorijumom. Clean kanal, ali setovan jako cisto (neobicno za me) + neck pickup Petrucci EBMM-a. Crno/beli je snimak jer mi se cinilo da se uklapa u sivilo svirke 

Doktore,ti si kralj.period.
e ovako,da te pitam-jel bi mogao da snimis drajv kanal,ali sa MM-om,posto na tujubu imas samo sa custom telcem,pa me zanima kako se cuje sa music manom?

e ovako,da te pitam-jel bi mogao da snimis drajv kanal,ali sa MM-om,posto na tujubu imas samo sa custom telcem,pa me zanima kako se cuje sa music manom?