A ono da li je do muzike ili je do TEKSTOVA?!!?!

nisi jedini....sl0e wrote:Nije da mrzim, ali ne volim Riblju Corbu i jos gomilu domacih "Hard Rock" bendova.
million dollar baby wrote:ekhem, ekhem ( da procistim grlo, jerbo ce ovo trajati).... samo malo upozorenje, pre nego sto svi napravite![]()
![]()
![]()
![]()
i ostale face, ovo je samo moj ukus
![]()
![]()
Metallica, Iron Maiden, Judas Priest, Roy Orbinson, Kiss, Bijelo Dugme, Nightwish, Linkin Park, Pearl Jam (znam da cemo ih svirati, al.... gadni su ), Nirvana(pretezno iritantna, ali umereno podnosljiva), Santana(smaaarac na kvadrat, dobro svira, al mnogo svira), Thin Lizzy( pevac je .... arrrgghhhhhh), Beach boys, Black Sabbath(ok su ali vecinski mi se ne svidjaju njihove stvari)... mislim da bi to bilo to, za sada![]()
![]()
ah da ... neverne bebe
mislim da ti je poređenje nerealno, kad si čuo da je ikad igde 250k ljudi skočilo sa litice?Rock`n`Roller wrote:Da 250.000 ljudi skoci sa litice i ti bi skocio?
Brojno stanje ne potvrdjuje kvalitet.
sad i ti miksuješ babe i žabe, rekoh već poređenja sa prodajom robe ili političke kampanje nisu adekvatna jer nemaju isti nivo efektnosti. za stranku ili određenu robu realno ne znaš kakva je dok ne izglasaš/kupiš pa onda tek uvidiš dal su te i koliko prevarili. kod muzike efekat na emocije slušalaca je trenutan, posle 10-20sec ti već osećaš dal ti prija il' ne prija. zato je ljude nemoguće muzički prevariti. možeš uložiti milione u imidž i marketing ali ako je sama muzička osnova krš, džaba sve. dokaz ti je Jelena Karleuša. koliko god ulagala ne može dostići muzički kvalitet jedne Stoje, Mire, pa čak ni Viki Miljković (ne znam ko ti je ta "Kiki"?)mislim_stvarno wrote:Pola srbije slusa miru, stoju, viki, kiki i ostale seljancure? Da li to znaci da je to bolje od Satriania koji je napunio samo sava centar, a neke od tih kurvi pevaju pred punim stadionom... I Hitler je imao veeeeeliiiikiiiii broj sledbenika...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest