Nekoliko pedala ili jedan procesor ???
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Nekoliko pedala ili jedan procesor ???
Ne oftopičite!!! Mene zanima Germanijum, i da li Beogram 8000 zadovoljava hi-fi standarde ili ne.
- Rocket Roll
O hajfaju i njegovim standardima bi se, recimo, moglo pričati u "Testovi i Recenzije".
Samo što bi diskusije na tom mestu trebalo voditi u tonu "Ovaj midlife crisis libido enhancer ima takve-i-takve prednosti i ovakve-i-onakve mane", a ne u tonu "Ja sam to imao, i zato je to najbolji komad opreme na svetu."
Samo što bi diskusije na tom mestu trebalo voditi u tonu "Ovaj midlife crisis libido enhancer ima takve-i-takve prednosti i ovakve-i-onakve mane", a ne u tonu "Ja sam to imao, i zato je to najbolji komad opreme na svetu."
je li ti alamunjo, gde si ovih dana nema te nešto... ali ako si sašijo bar dva hc/punk hita onda je opravdanonebojsak wrote:Ne oftopičite!!! Mene zanima Germanijum, i da li Beogram 8000 zadovoljava hi-fi standarde ili ne.

nego on topik sam nešto htio reći al zaboravio riječ... da, što moramo biti isključivi jedno ili drugo, zašto ne oboje, tipa kvalitetan effects procesor + dve-tri pedale da se dobudže oni efekti s kojima proc standradno kubure. evo npr. šta fali ovako jedonom proc/pedal bordu, verujem da bi pokrio potrebe bar 90% gitarista ako (ako!) su realni i praktični u svojim potrebama:

šta ćeš više?

Umm... Ja bih voleo da moji delay, reverb i drive budu analognikide wrote:je li ti alamunjo, gde si ovih dana nema te nešto... ali ako si sašijo bar dva hc/punk hita onda je opravdanonebojsak wrote:Ne oftopičite!!! Mene zanima Germanijum, i da li Beogram 8000 zadovoljava hi-fi standarde ili ne.![]()
nego on topik sam nešto htio reći al zaboravio riječ... da, što moramo biti isključivi jedno ili drugo, zašto ne oboje, tipa kvalitetan effects procesor + dve-tri pedale da se dobudže oni efekti s kojima proc standradno kubure. evo npr. šta fali ovako jedonom proc/pedal bordu, verujem da bi pokrio potrebe bar 90% gitarista ako (ako!) su realni i praktični u svojim potrebama:
šta ćeš više?
Tesko ces analogni reverb nositi u pedalboardu.theTrooper wrote: Umm... Ja bih voleo da moji delay, reverb i drive budu analogni

moze,ako je pedal board punticki kofer XXL 

drive/dist na ovom TC-ju i jesu analogni, a dilej i reverb ako su dovoljno dobri što bi se cimo s pedalama... osim ako nisi nekakav pedalofil. kažem ako su ti dovoljni dobri a ne čujem što ne bi, evo brajko poslušaj demo.theTrooper wrote:Umm... Ja bih voleo da moji delay, reverb i drive budu analogni
jedino je smor što ne mogu u loop drajv/dist + ostali efekti (kolko kapiram), ali ako sviraš rokenrol koji će ti

Stvarno lepo zvuci.
A i kosta lepo...
A i kosta lepo...
nije malo keša, oko 5 glava. ali nije ni mnogo skuplji od GT-10 ili x3live, mada oni imaju i modeling i još gomile opcija... e sad dal od viška glava boli ili ne to zavisi od čoveka.
meni lično ovo zvuči dovoljno dobro, i kad mi moja usrana firma uplati zaostale plate mislio sam naručiti jedan.
meni lično ovo zvuči dovoljno dobro, i kad mi moja usrana firma uplati zaostale plate mislio sam naručiti jedan.
kide wrote:...i kad mi moja usrana firma uplati zaostale plate mislio sam naručiti jedan.

Ja sve cekam i nadam se da ce da padne neki dobar bonus pa da kupujem pojacalo

- Nyarlathotep
- MF veteran
mani firma skoro platila pa sam zemnuo zvucnike i jos jednu gitaricu. matoru, a finu za 150 evrona sa koferom. 

- Rocket Roll
...ali su kuku Todore. "Analogno" ne mora da znači "dobro", isto kao što ni "digitalno" automatski ne znači "loše".kide wrote:drive/dist na ovom TC-ju i jesu analogni...
TC Electronics se za sve ovo vreme nije proslavio drajvovima, a zaista su se trudili. Njihove digitalne modulacije su dobra kupovina - dvestotinjak evra kupuje Nova Delay (http://www.thomann.de/gb/tc_electronic_ ... _delay.htm).
Ahaahhaha, ti si najtezi slucaj GAS-a ovdi, Nyarla...Nyarlathotep wrote:mani firma skoro platila pa sam zemnuo zvucnike i jos jednu gitaricu. matoru, a finu za 150 evrona sa koferom.
Daj slike!

a imate i bonus c c c, ovi klošari kod mene neće da isplate zarađeno a kamoli bonus nismo videli... i sad kad su krajcovali 30% radnika lože nas da će nam povećati plate, paz da nećeMrav wrote:Ja sve cekam i nadam se da ce da padne neki dobar bonus pa da kupujem pojacalo
RoketRole što kuku Todore, pa evo i nebojša kao usijana glava koja samo priča o masti/mudima, i Fankomat kao prevejani i sa sve bojice premazani tezgaroš kažu da je Nova ok, tebi udovoljiti nikako

- Nyarlathotep
- MF veteran
sinisake wrote:Ahaahhaha, ti si najtezi slucaj GAS-a ovdi, Nyarla...Nyarlathotep wrote:mani firma skoro platila pa sam zemnuo zvucnike i jos jednu gitaricu. matoru, a finu za 150 evrona sa koferom.
Daj slike!
hocu, cim pozajmim fotoaparat i isfotkam.