Jednog dana sam čuo da neko iz mog grada prodaje pomenui muzički interfejs po povoljnoj ceni od 75 EUR. Kako celog života sanjam nešto slično (ovo čudo još snima i 4 kanala simutano, tj ASIO je 4x2) upalim se skroz... Kontaktiram čoveka, ispadne da se takoreći i poznajemo, ali malkice rešim da prolongiram kupovinu. Pitam Tikija, čisto onako, da vidim ima li iskustvo i sa ovom spravom. Kaže, "ajd ja da ti prodam moju za 50 evra, ali nemoj posle da me juriš

I radila kartica super jedno mesec dana... i... počelo da mi se dešava baš sve to što sam pročitao na HC-u, odbija usb konekciju, blokira i sl...

Dakle, ja naposletku zadovoljan (stvarno sam povoljno prošo, ako se oduzme malo nervoze), da li preporučujem drugima - NE!

Telecaster:
Ovaj komad je izabrao lik iz radnje, ošacovao ga, čekao platu pa da ga uzima. Ja nešto načuo i od drugih da mnogo dobra gitara, odo da pogledam, nisam ni bio siguran da je to ta gitara o kojoj sam slušao, skunuta cena i sl... Probao sam je ja, probao je moj gitarista koji isto svira telecastere i to je bilo to. Uz ovo aktuelno sniženje me izišla 16.500RSD. Skroz zadovoljan, taj je zvuk... Snimao sam nešto malo onaj misteriozni riff, "Play that funky music"... ima na onoj temi...
Pre toga sam sasvim bio rešio da uzimam Apollo 355, onu slabiju varijantu što ovde kod nas košta 13.900RSD, jako svestrana i fina gitara, ali ipak mi je ovaj telac delovao kao trenutno bolja kupovina. Još ponekad se setim onog Apollo-a...
@ dweezil> Jest i ja volem više maple...