Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
ha! javi se kad budes pravio raspodelu...Nyarlathotep wrote:inace, upravo spremam veliku jesenju povoljnu rasprodaju neke opreme...
Pa dobro, kad mu ponudiš određen keš, uvijek može da se spusti.Nyarlathotep wrote:a i covek je sam rekao da je to fixna cena.
Cestitke !Nyarlathotep wrote:fala.![]()
Firebird je fenderolik taman. Secko iz Mooger Foogera ni je jednom rekao kako sam kupio najbolju Fender gitaru na kojoj pise Gibson.mini hamovi, neverovatno osetljiva i dinamicna gitara, super nabada, ali nema veze sa Les Paul i SG zvukom. Gherson SG, sa ova tri hama, bice sputenog stima radi ultra debelog stoner/sludge rokanja. za zidine fuzz+lampa massti. Firebird je prefina osetljiva gitara da bih je mucio tako spustenim stimovima i oduzeo joj magiju koja imao ovako normalno setovana.
Moj ortak Jacques ja imao Gherson Les Paul Custom (a la black beauty) tamo nekih sedamdesetih. Krajem. Pocetkom osamdesetih. Vrlo zajebana umotvorina. U to vreme se ljudi nisu zajebavali sa drvenarijom, o elektronici da ne pricam, nego brate 'pod noz' pa rekonstrukcija do bola. Pokusavam da kazem (iako samo sudeci po imenu, reputaciji i slicici) you got lucky brotherNyarlathotep wrote:Gherson SG
nova lepotica...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests