Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
friedman

Re: Oprema Koju Imate

Post by friedman » 09 Oct 2009, 14:17

Čestitam, mnogo dobro izgleda taj Gherson! :bravo: :bravo: :bravo:

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 09 Oct 2009, 14:21

fala drugari.
ma cim ovog Ghersona uzmete u ruke... vidite koja je razlika izmedju njega i danasnjih Epihone-a... dupe i oko.
ovo izgleda kao trokrilni ormar u odnosu na danasnje pero lake kopije.\

realno, ovaj Gherson i Gibson Firebird ostaju u kombinaciji. dve razlicite gitare za potpunu paletu zvukova koji meni trebaju.
Peavey EXP Limited Series HSS i matori japanski Hondo Les Paul su za udaju, naravno i Tiny Terror. isfotkao sam sinoc sve sto prodaje, pa cu uskoro postaviti oglase. prvo ovde, pa na kupujem prodajem. fora je sto mi je frka da sto pre vratim pare, pa cu sve dati jeftinije od realne cene. jbg. :mrgreen:
Last edited by Nyarlathotep on 09 Oct 2009, 14:24, edited 1 time in total.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 09 Oct 2009, 14:22

Nyarlathotep wrote:inace, upravo spremam veliku jesenju povoljnu rasprodaju neke opreme...
ha! javi se kad budes pravio raspodelu... :mrgreen:

Zezam se, jako lep sg... :ziveli:

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 09 Oct 2009, 14:30

Predivno, čestitke, kako se zvao prodavac, ako nije tajna?

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 09 Oct 2009, 14:48

nista nije tajna, naravno... covek je iz nekog mesta izmedju Nisa i Leskovca. Bojan mu je ime.

ovo je oglas gde sam video i pazario gitaru.
http://www.kupujemprodajem.com/Gherson- ... -oglas.htm

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 09 Oct 2009, 16:03

I nisi mu spustio cenu ni za evro... :? Nekako se pogadjanje sa prodavcem podrazumeva u ovim krajevima...

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 09 Oct 2009, 16:13

jbg, brate... dok su se drugi cenkali i bidovali, ja uzeo do jaja djitru za smesne pare i nimalo ne zalim. :mrgreen:
a i covek je sam rekao da je to fixna cena.

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 09 Oct 2009, 16:21

Nyarlathotep wrote:a i covek je sam rekao da je to fixna cena.
Pa dobro, kad mu ponudiš određen keš, uvijek može da se spusti. ;)

Ali nije stvar u tome. Stvar je u kupovini nečeg čime si u potpunosti zadovoljan. Ja se u takvim situacijama ne cjenjkam. :)

Btw, neka je sa srećom! :ziveli:

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 09 Oct 2009, 16:52

fala. i ja razmisljam poput tebe. opcinjen sam muzickom opremom i ono sto mi ona donosi Orange OR120 i Gherson SG napr, tako da ne zalim ni kada sam na dobrom materijalnom gubitku ( umesto navedenih odlicni Tiny Terror i sjajni Peavey EXP koje cu da valjam ispod realne cene polovnjaka jer sam u skripcu sa dugovima za opremu).

ovo je dobar dil. gitara je matora, drvo je odlicno, nasao sam samo jedan cvoric u drvetu na citavoj gitari. dobrano je iscukana na tri mesta, ali to mi ne smeta. pragovi su takodje fino isvirani i izlizani, ali gitara nigde ne zvechi, tako da i menjanje pragova moze da saceka neko vreme. sto se tice elektronike videcemo kad je pribodemo. znam da treba da se zaleme dve zice na potovima, lik je to napomenuo, i to cemo da vidimo sa bratom Rocketom o cemu se radi. ako bude potrebno menjanje pragova, sto mi se cini zeznutim jer beli rub oko vrata (fretboarda) ide preko pragova. generalno, gitara je 15 godina stajala umotana u novine :shock: i bice potrebno nesto malo rada na njoj, ali ce mi doneti dosta uzivancije u svirci. :ziveli:

xspaceman

Post by xspaceman » 09 Oct 2009, 17:04

realno...posle sjajnog gibsona kojeg si pazario , mislio sam da ce ti sledeca gitra biti fenderolika...ali sve cestitke i neka te dobro sluzi! :bravo:

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 10 Oct 2009, 14:00

fala. :ziveli:
Firebird je fenderolik taman. Secko iz Mooger Foogera ni je jednom rekao kako sam kupio najbolju Fender gitaru na kojoj pise Gibson. :lol: mini hamovi, neverovatno osetljiva i dinamicna gitara, super nabada, ali nema veze sa Les Paul i SG zvukom. Gherson SG, sa ova tri hama, bice sputenog stima radi ultra debelog stoner/sludge rokanja. za zidine fuzz+lampa massti. Firebird je prefina osetljiva gitara da bih je mucio tako spustenim stimovima i oduzeo joj magiju koja imao ovako normalno setovana. ::ranting::

Kill surf city

Post by Kill surf city » 11 Oct 2009, 22:58

Nyarlathotep wrote:fala. :ziveli:
Firebird je fenderolik taman. Secko iz Mooger Foogera ni je jednom rekao kako sam kupio najbolju Fender gitaru na kojoj pise Gibson. :lol: mini hamovi, neverovatno osetljiva i dinamicna gitara, super nabada, ali nema veze sa Les Paul i SG zvukom. Gherson SG, sa ova tri hama, bice sputenog stima radi ultra debelog stoner/sludge rokanja. za zidine fuzz+lampa massti. Firebird je prefina osetljiva gitara da bih je mucio tako spustenim stimovima i oduzeo joj magiju koja imao ovako normalno setovana. ::ranting::
Cestitke ! :mrgreen: :mrgreen:

Ja sam mislio da zbog slicnih potreba nabavim baritona...ali videcu jos.Mislim da ne bih umeo da sviram bez tremolo sistema.

inace, ja detjunujem mog matorog jaguara po potrebi :hide:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 12 Oct 2009, 10:57

Nyarlathotep wrote:Gherson SG

nova lepotica...
Moj ortak Jacques ja imao Gherson Les Paul Custom (a la black beauty) tamo nekih sedamdesetih. Krajem. Pocetkom osamdesetih. Vrlo zajebana umotvorina. U to vreme se ljudi nisu zajebavali sa drvenarijom, o elektronici da ne pricam, nego brate 'pod noz' pa rekonstrukcija do bola. Pokusavam da kazem (iako samo sudeci po imenu, reputaciji i slicici) you got lucky brother :ziveli:.

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 12 Oct 2009, 11:36

:ziveli:
jos samo da se zaleme dve zicice koje vire sa potova, pa cu cuti kako zvuci. hehehe. jos je nisam ubo u 'jacalo. :(

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 12 Oct 2009, 11:38

Lemilicu u sake.

Post Reply