Ernie Ball Wonder wipes
Ernie Ball Fretboard Conditioner
Mislim na teritoriju Srbije odnosno Crne Gore, može i Dubrovnik - blizu mi je

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Yeah, ali sta mislis koliko ovde ima ljudi sa gitarama koje imaju nefinisirane vratove? Bolje ti je da probas sa MM forumom ako hoces iskustva iz prve ruke...supersonic wrote:A znam brate, ali na forumu sam čitao utiske ljudi pa zato pitam.Znam da piše na FAQ sekciji to ...
Hehehe, pa daleko sisupersonic wrote:ok ok, nemoj samo da biješ po ušima
Ovo je definitivno najistinitija istina, u potpunosti se slazem!Sava wrote:Moje iskustvo sa jednim pakovanjem Fast-Freta.
Ko je pratio ranije postove video je da sam ja aproiori protiv ovog sredstva najviše zbog relativno neprijatnog osećaja pod prstima nakon tretmana. Koristio sam jedno pakovanje na tri gitare i jedino što mogu da kažem je da neću više bacati pare na to. Na samom pakovanju piše da čisti žice, čini sviranje bržim, donosi svetliji ton, produžava vek kotnoj ploči i žicama i tandara mandara svašta nešto još. Kako se u pakovanju dobije i mala krpa za brisanje mogu da kažem da je ona ubrzo postala masna tako da mi nije jasno kako da čistim žice masnom krpom! Nisam čuo nikakvu promenu u tonu, ne znam da li produžava trajnost žicama jer ih i tako menjam na par meseci. Sve u svemu vratio sam se svom starom načinu održavanja, a to je samo brisanje čistom mekom krpom nakon sviranja, a pre odlaganja gitare u kofer. Gledam da su mi ruke čiste kada gitaru uzimam u ruke, takođe je kod mene pozitivno što mi se ruke ne znoje mnogo tako da nakon takvog tretmana svake žice mi potraju 2-3 meseca. Fast-Fret ciao! To mu je to od mene.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest