Opet pricam sam sa sobom, i opet nemam neke opipljive slike

nadam se da se necu vise javljati dok ne napravim nesto sto stvarno moze da se nazove prvim korakom u izradi gitare
Uglavnom juce sam pazario dva lepa parceta mahagonija

odustao sam od oraha posle jos par nekih ubedjivanja, i citanja na internetu. Ove dve daske su taman za jedno telo za explorer, a vrat i top ce biti javor (koji tek treba da kupim).
Drvo uzeh kod "Strajka", u Slancima (jos uvek Beograd) posle Lesca, jedno 5 minuta voznje, pitate mestane za ulicu Lole Ribara, skrenete levo (mala ulica uzbrdo) i onda prva desno mislim. Uglavnom stovariste je jako lepo sredjeno i fensi (sto je veliki kontrast sa okolinom), i ima svasta. Doduse javor nemaju

Ljudi su stvarno ljubazni i usluzni, potrudili su se da mi nadju daskum isprevrtali sve, itd itd. Stvarno svaka pohvala. Inace uzima se cela daska, ali ako im je ostalo neko parce moze da se uzme i ono, ili ako od parceta koje iskasape ostane njima upotrebljiva velicina. Racuna se po kubikazi (cini mi se da je ovaj mahagoni bio 1700e). Mene su ove dve daske ~65x26 dosle 40e (sa obradom za koju mi rekose da nije uracunata

). Inace prvo su mi obradili drugu dasku i kad smo zakljucili da je zizak napao, bez ikakvih primedbi smo nasli novu dasku koju vidite dole. Spremne su za lepljenje nadam se da cu ovih dana da obavim

(desio se incident sa lepkom koji sam uzeo, drugar ga je zveknuo i flasa je prsla

pa moram novi da uzmem)