viewtopic.php?f=20&t=5829&start=180
e, ljudi... kupio sam gitaru, xexe... vidim da je bokicasa sa velikim nestrpljenjem ishchekivao odgovor, nadam se da posle 6-7 meseci od zadnjeg posta nije prevelik vremenski interval... btw, nije bitno... kupio sam gitaru, uzeo je na kredit, malo je skupljala prasinu uzeo sam je ja mislim negde jul-a avgusta, blejala je manje vishe do pochetka oktobra a zadnjih mesec dana je toliko sviram da ni sam ne verujem koliko sam postao opsednud njome, a to je i dalje razlog zasto sam o5 ovde.... sa jos pitanja... evo je

to je i pojachalo, randall i moj jackson dk2 sa fabrichkim podeshavanjima, hss, seymor duncan, blabla itd... ok, sad... shta valja menjati?... pretpostavljam zhice, na njoj su one sa kojim sam je dobio, mislim ja nisam nikakav expert za zhice i ton uopste tako da je meni svejedno, ali da li je bolje menjati ih? i ako da., shta bi trebao da uzmem??... btw trenutno je moj neki plan da budem shreder pa paralelno sa time mozhda trebam da budem selektivniji u pogledu zhica koje cu da uzimam... i shta sa magnetima, meni ne zvuche loshe, ali ja koristim u fazonu samo hum posebno i u kombinaciji sa singlom poshto uglavnom metal sviram, mislim inache, jel imate neki predlog, mozhda neki bolji magneti, ili ne... i da, trzalica... jel postoji tu neka posebna filozofija... ja imam u fazonu dve, jedna je ''heavy'' ali sam prilichno siguran da je to za one koji sviraju ritam ili samo dzdzdz to jest neki death ili trash metal, ali to nije moj fazon ja vishe gotivim solazhe da sviram... a da, druga je onako, po dimenzijama malo veca, tanja i shpicasta, ima ''steve vai'' potpis na njoj, a o5 napominjem da trenutno radim na brzini a znam da je trzalica vazhna... i jos jedno pitanje jel neko od vas svira prstima?? meni je prilichno gotivno, chak i prirodnije s' obzirom da sam svirao klasichnu gitaru da sviram sa prstima... jel to ok??