Ti si neki saljivdzija? Ajd nadji mi Mitros na sajtu Fendera? Prvo bi trebalo da budu ovlasceni DILERI, da bi mogli da servisiraju. Jel' treba dalje da objasnjavam? Mislim, rrrrrrrrreci covece, nema prrrroblema. NEMA NIKO U SRBIJI, ili bivsoj SFRJ ko je ovlascen za bilo koju firmu. Alo. Alo. Alo. Alo. To sto ti oni tupe (da ne kazem lazu), to je kao kad ti meni sad tupis. Nema bre, Srbine, alo. Aj okrenemo Fender pa pitamo. Ako si ti u pravu, veceru ti platim gde god ti izaberes u Srbiji. Ako sam ja u pravu, ti samo napises ovde javno na forumu, 'jeo sam govna, vikao sam ziveo Staljin (oops) Fender, pa sta je trebalo da vicem, ziveo Gibson? Fair enough?Duane wrote:pa mitros radi servisiranje fendera i oni su ovlasceni, a i ovi domaci majstori su pretty kool... mozda nisu GKG, al o5 nismo ni mi ameriga!
ps. imam i ja utisak da je dersu najstrpljiviji covek na planetu zemaljskom(zanemarite par postova i to je to)
Jebote, u kom to tripu pojedinci zive, nije mi jasno. Necemo u Evropu (i sire) i onda nema brate ni dilera ni servis. Tacka. Kao sto vecina nije ni kupila svoj OSX ili Windows. O Linuxu i da ne pricam