Oprema Koju Nemate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Dersu Uzala

Re: Oprema Koju Nemate

Post by Dersu Uzala » 10 Nov 2009, 15:00

Duane wrote:pa mitros radi servisiranje fendera i oni su ovlasceni, a i ovi domaci majstori su pretty kool... mozda nisu GKG, al o5 nismo ni mi ameriga! :D

ps. imam i ja utisak da je dersu najstrpljiviji covek na planetu zemaljskom(zanemarite par postova i to je to) :mrgreen:
Ti si neki saljivdzija? Ajd nadji mi Mitros na sajtu Fendera? Prvo bi trebalo da budu ovlasceni DILERI, da bi mogli da servisiraju. Jel' treba dalje da objasnjavam? Mislim, rrrrrrrrreci covece, nema prrrroblema. NEMA NIKO U SRBIJI, ili bivsoj SFRJ ko je ovlascen za bilo koju firmu. Alo. Alo. Alo. Alo. To sto ti oni tupe (da ne kazem lazu), to je kao kad ti meni sad tupis. Nema bre, Srbine, alo. Aj okrenemo Fender pa pitamo. Ako si ti u pravu, veceru ti platim gde god ti izaberes u Srbiji. Ako sam ja u pravu, ti samo napises ovde javno na forumu, 'jeo sam govna, vikao sam ziveo Staljin (oops) Fender, pa sta je trebalo da vicem, ziveo Gibson? Fair enough?

Jebote, u kom to tripu pojedinci zive, nije mi jasno. Necemo u Evropu (i sire) i onda nema brate ni dilera ni servis. Tacka. Kao sto vecina nije ni kupila svoj OSX ili Windows. O Linuxu i da ne pricam :mrgreen:.

guv'nor

Post by guv'nor » 10 Nov 2009, 15:01

Dersu Uzala wrote:Da sam poceo da ga tupim oko elektricnih karakteristika i melodioznosti, odma bi preskocili post. Ovako, efekat je postignut.
:lol: :ziveli:
Last edited by guv'nor on 10 Nov 2009, 15:03, edited 1 time in total.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 10 Nov 2009, 15:03

sinisake wrote:
Ribe skapiraju Cosmic Background Radiation kad im objasnjavam.
Pa, jbg, kad vijas samo intelektualke...
Moi? Ja vek izgubih sa kelnericama. Intelektualke imaju najmanje strpljenja za ucenje. Te su se vec rodile naucene. Salim se. Mada, ima tu istine.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 10 Nov 2009, 15:14

Dersu Uzala wrote:
Duane wrote:pa mitros radi servisiranje fendera i oni su ovlasceni, a i ovi domaci majstori su pretty kool... mozda nisu GKG, al o5 nismo ni mi ameriga! :D

ps. imam i ja utisak da je dersu najstrpljiviji covek na planetu zemaljskom(zanemarite par postova i to je to) :mrgreen:
Ti si neki saljivdzija? Ajd nadji mi Mitros na sajtu Fendera? Prvo bi trebalo da budu ovlasceni DILERI, da bi mogli da servisiraju. Jel' treba dalje da objasnjavam?
evo ako mogu ja da se ubacim, na svaki mail koji sam slao Fenderu, oni su to slali ovima iz Mitrosa,zatim su me ljudi iz Mitrosa konaktirali...pa sad jedino ako ovi iz mItrosa nisu hakovali fenderov sajt....mada mi je verovatnija prica da ti nisi u pravu.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 10 Nov 2009, 15:19

Guitar_thrill wrote:
Dersu Uzala wrote:

Ti si neki saljivdzija? Ajd nadji mi Mitros na sajtu Fendera? Prvo bi trebalo da budu ovlasceni DILERI, da bi mogli da servisiraju. Jel' treba dalje da objasnjavam?
evo ako mogu ja da se ubacim, na svaki mail koji sam slao Fenderu, oni su to slali ovima iz Mitrosa,zatim su me ljudi iz Mitrosa konaktirali...pa sad jedino ako ovi iz mItrosa nisu hakovali fenderov sajt....mada mi je verovatnija prica da ti nisi u pravu.
http://www.fender.com/international/

Ovo su internacionalni dileri Fendera u celom svetu. Ne vidim Srbiju. Prosledi taj email (privatno) i imas i ti veceru a i kolega. Rec je rec.

nenadnenad

Post by nenadnenad » 10 Nov 2009, 15:20

Pa, najiskrenije, nisam nikada svirao jazzmastera ili jaguara jedino video uzivo u rukama neznog dalibora al sto se mene i razglasa tice, mogao je i svirati jolanu preko moje jna vermone.Ono sto je meni odlicno kod te gitare je izgled :mrgreen: dal pisalo fender ili shanjika na headstocku.Osecaj ne mogu komentarisati a zvuk onako...mogu da ucim napamet ili da analiziram 'strucne' recenzije sa kamerama od mobilnog telefona i sl. :mrgreen:

Ako narucim u mitrosu gitaru, ja onda imam veze samo sa njima, nemam veze sa carinicima, sa carinom, sa prevozom, sa platnim karticama, paypallom, ebayom, sta vec... sa sjebanom gitarom u toku prevoza..narucio sam ispravan jazzmaster,jaguar, telecaster i puca mi k kako ce oni to da uvezu, donesu, stvore, rode,i dal ce neko da ih jebe u mozak usput.
Sto se tice Mladenove gitare, verovatno bi izasla ko dobar deo japanskog jazzmastera.

Evo sa fender sajta, deda dersu
Ja sam zadovoljan i sa distributerima :mrgreen:
http://www.fender.com/resources/interna ... butors.php
Serbia & Montenegro Mitro's Music
Fax: +381 11 36 17 673

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 10 Nov 2009, 15:24

Vecera, vecera! :banana:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 10 Nov 2009, 15:26

nenadnenad wrote:Evo sa fender sajta, deda dersu
Ja sam zadovoljan i sa distributerima :mrgreen:
Serbia & Montenegro Mitro's Music
Fax: +381 11 36 17 673
Sad sam pejstovao i Googlao, i napokon se pojavila famozna stranica:

Znaci, imate obojica veceru. Pick your place and time. Send me a bill. Ili me zovite preko telefona da odobrim racun. Ili me tekstujte. Ili whatever, da saljem cash?

"Jeo sam govna, vikao sam ziveo GKG, pa sta je trbalo da vicem, ziveo Fender i Gibson?" :ziveli:

Just to set the record straight. Bogami, uslo se u Evropu a i sire, izvinjavam se.
Last edited by Dersu Uzala on 10 Nov 2009, 15:28, edited 1 time in total.

nenadnenad

Post by nenadnenad » 10 Nov 2009, 15:26

Nije vecera.On je naglasio da nema dealera koji su jedini ovlasceni za servis a ja sam rekao da je mitros na fenderovom sajtu kao distributer.
U svakom slucaju, ne bi odneo nista ljudima u Subotickom mitrosu.

Ako bas hoces dersu, posalji mi ebow :mrgreen: , moze i polovan.Mada ne znam dal si mislio na veceru u nekom fastfoodu ili otmenom la restoranu :mrgreen:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 10 Nov 2009, 15:29

Dersu Uzala wrote:
Znaci, imate obojica veceru. Pick your place and time. Send me a bill. Ili me zovite preko telefona da odobrim racun. Ili me tekstujte. Ili whatever, da saljem cash?
Ja volim da jedem tubescreamere.... :mrgreen:
ma ja svoju veceru poklanjam Dvejnu, taj moze da pojede za obojicu :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 10 Nov 2009, 15:30

nenadnenad wrote:Nije vecera.On je naglasio da nema dealera koji su jedini ovlasceni za servis a ja sam rekao da je mitros na fenderovom sajtu kao distributer.
U svakom slucaju, ne bi odneo nista ljudima u Subotickom mitrosu.

Ako bas hoces dersu, posalji mi ebow :mrgreen: , moze i polovan.Mada ne znam dal si mislio na veceru u nekom fastfoodu ili otmenom la restoranu :mrgreen:
U otmenom BG restoranu. Zajebi 'otmeni' LA. Aj' videcu za taj 'polovan' eBow. Koriscen mislis. Nov je sto kinti, kolko moze da bude koriscen, da hebe oca.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 10 Nov 2009, 15:31

Ma u kafani nekoj, sa kariranim stolnjacima i narodnom kujnom, i obilato nasminkanom, dobrodrzecom, premda malo starijom konobaricom, kojoj ce cika Dersu da objasni teoriju struna... :ziveli:
Last edited by sinisake on 10 Nov 2009, 15:32, edited 1 time in total.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 10 Nov 2009, 15:31

Guitar_thrill wrote:
Dersu Uzala wrote:
Ja volim da jedem tubescreamere.... :mrgreen:
ma ja svoju veceru poklanjam Dvejnu, taj moze da pojede za obojicu :ziveli:
Tubesreamer mogu ti podvalim svoj. Ionako to sranje vise ne koristim.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 10 Nov 2009, 15:33

sinisake wrote:Ma u kafani nekoj, sa kariranim stolnjacima i narodnom kujnom, i obilato nasminkanom, dobrodrzecom, premda malo starijom konobaricom, kojoj ce cika Dersu da objasni teoriju struna... :ziveli:
Jes, pa da me potkaci koleginica, da li je 11 dimenzija ili ipak 10? Sta ti mislis? Des' ili jedanajs'? Cika Dersu otkad je diplomirao vise ne kenja o teoriji. Praxa. Navigator, jebe se njemu.

guv'nor

Post by guv'nor » 10 Nov 2009, 15:35

nenadnenad wrote:U svakom slucaju, ne bi odneo nista ljudima u Subotickom mitrosu.
:1:
Samo što bih ja to "Subotickom" opušteno izostavio.

Post Reply