R. M. Točak

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
Trzalica

Re: R. M. Točak

Post by Trzalica » 03 Dec 2009, 19:26

Haralampije wrote:....Blago tebi kad mislis da je klasicna muzika za snobove...
:lol: :XD: Ma neee ... pisana je za radničku klasu 18. i 19. veka, hehe ,... :lol: :XD:
P.S. vidim i danas mnogi u džinsu i konversicama masovno odlaze na koncerte klasične muzike ... :P

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 03 Dec 2009, 20:20

Cek,ovde je rec da Tocak ne valja ili sta???Ne pratim od pocetka :?:

dweezil

Post by dweezil » 03 Dec 2009, 20:21

a kako je taj Tocak uopste mogao da zna kako harem izgleda, mislim ajde da je gledao domace filmove Banovic Strahinja, Boj na Kosovu, ili je citao narodne pesme i zamisljao to, a inace prava rockerska tema mislim harem i to, aj da je neka disco stvar ili bodyelektro pa da se tako zove, po meni bolje da ju je nazvao Ulazak u Harlem, ili Izlazak iz harema. Il ono kao neke mudzahedinske ideje ako dobro sviram bicu u raju sa 1000 devica il sta vec...bljak
Ili su mozda gitarski pioniri koji su to pokusavali da skinu i odsviraju kao on zamisljali da ce dobiti moci superheroja i uspeti da udju u harem. :)

Critical
PedoBear

Post by Critical » 03 Dec 2009, 20:41

pa sta ste se uhvatili za tocka i harem kad ga nije on napravio :kokice:

Rock`n`Roller
MF veteran

Post by Rock`n`Roller » 03 Dec 2009, 21:18

Ovakva prepiranja smaraju...
Critical wrote:pa sta ste se uhvatili za tocka i harem kad ga nije on napravio :kokice:
Cija bese to kompozicija?Sve mi nesto stoji u glavi da je to jos njegov ucitelj smislio...

Critical
PedoBear

Post by Critical » 03 Dec 2009, 21:43

Rock`n`Roller wrote:Ovakva prepiranja smaraju...
Critical wrote:pa sta ste se uhvatili za tocka i harem kad ga nije on napravio :kokice:
Cija bese to kompozicija?Sve mi nesto stoji u glavi da je to jos njegov ucitelj smislio...

jeste, jarakovic dragoljub aka jarak :ziveli:

Haralampije

Post by Haralampije » 03 Dec 2009, 22:22

Trzalica wrote:
:lol: :XD: Ma neee ... pisana je za radničku klasu 18. i 19. veka, hehe ,... :lol: :XD:
P.S. vidim i danas mnogi u džinsu i konversicama masovno odlaze na koncerte klasične muzike ... :P
aha,klasika se pisala samo u 18. i 19. veku....i samo u odelu sme da se ide na koncert klasicne muzike? :lol: :lol:
Znaci ti po tome sta ko obuce gledas sta slusa
farmerke,starke- roker....rezervisano samo za radnicku klasu(kako li se u tu grupu onda uklapaju Sting,Brajan Mej ili Mark Knopfler ili Mik Dzeger ili Gregori Grafin iz Bad Religiona,Tom Morelo iz Rage Against the machine,ili svi oni koji imaju visoko obrazovanje,i dolaze iz takvih porodica,a slusaju rok))
evo ga jedan roker u dzinsu
Image
odelo,kravata-klasika....snobovi i burzuji(iako kod nas u srbiji mnogi takvi slusaju cecu,seku,indiru,stoju i sl) (a gde je ono Mocart zavrsio u aleji velikana,medju snobovima,ili u masovnoj grobnici sa ubogom sirotinjom)(kako to da se iz muzickog u skoli i na muzickoj akademiji uci klasika,iako te skole pohadjaju i deca iz radnickih porodica,i ako advokat,vojno lice,poslanik u skupstini,bilo koji sluzbenik nose odelo,moraju li automatski biti snobovi i da slusaju samo klasiku)
evo klasicara u odelu
Image
odrpanac,smrdljiv iscepan cupav-metalac..(vidim svi poznati metaleri smrde,Dikinson iz Mejdena,cujem da tako pilotira Boingom...evo i ja se umesto mirisa i afterseva polivam pivom)
pevac predgrupe Judasa s poslednjeg certa
Image
camuga-bluzer ili reper
nigga cepa free style
Image....dobro i ja sam tako razmisljao kad sam imao 10 godina. :XD:

evo vidis ja nosam i starke i farmerke i sad imam kratku kosu i nisam crnac,obrazovan sam,ali nisam burzuj i snob pa slusam i rok i metal i bluz i dzez i klasiku i instumentalnu muziku i sve to i sviram.i idem i na koncerte i svirke i svojih drugara,i rokera i klasicara i na Mejdene,i na Megadeth,i na WASP,i Slayer i na Leonarada Koena,i na Return to forever i na Markusa Milera,i na Sumertime blues i jazz festove i na kolarac.Hehehe,Miroslava Tadica i Vlatka Stefanovskog sam gledao u farmerkama,a eto nisam bio u odelu

Critical
PedoBear

Post by Critical » 03 Dec 2009, 22:31

Jebo vas keba, ako cete vec da offtopicarite manite se stavljanja slika nasih "umetnika" :grummel_2:

Btw, vas dvojica rasravljajte od tome u spitfestu.

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 03 Dec 2009, 22:39

Koje veze ima Keba sa Tockom? :O.o:

vasko

Post by vasko » 03 Dec 2009, 22:43

ahahahahaha keba :bambi:

Rock`n`Roller
MF veteran

Post by Rock`n`Roller » 03 Dec 2009, 23:45

U mog` strica 8 kobasica, 7 przi, osmu strina drzi...

Kebina pesma

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 04 Dec 2009, 02:23

Rock`n`Roller wrote:U mog` strica 8 kobasica, 7 przi, osmu strina drzi...

Kebina pesma
Kebina, Kebina... :XD: :XD: :XD: :XD:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 05 Dec 2009, 04:09

Trzalica wrote:
Ah predrasude. Gde poceti?

Trzalica

Post by Trzalica » 13 Dec 2009, 18:50

Šta bi? El' se Točak okrenuo oko svoje ose i sada cepa Betovena(ki što Zele iz Divljih Jagoda 'lomi' Mocarta) ili i dalje šalje 'law'ere' da ga odbrane da se muzika ne svira za mase već samo za sebe u dnevnoj sobi?!?
Ah da, kada ćemo čuti nešto i od točka pa makar bila ona melodijica "Fur Elise"?!?

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 13 Dec 2009, 20:38

Trzalica wrote:Šta bi? El' se Točak okrenuo oko svoje ose i sada cepa Betovena(ki što Zele iz Divljih Jagoda 'lomi' Mocarta) ili i dalje šalje 'law'ere' da ga odbrane da se muzika ne svira za mase već samo za sebe u dnevnoj sobi?!?
Ah da, kada ćemo čuti nešto i od točka pa makar bila ona melodijica "Fur Elise"?!?
al ti konstanto tretiras coveka kao potrosnu robu...

Post Reply