aha,klasika se pisala samo u 18. i  19. veku....i samo u odelu sme da se ide na koncert klasicne muzike? 

Znaci ti po tome sta ko obuce gledas sta slusa
farmerke,starke- roker....rezervisano samo za radnicku klasu(kako li se u tu grupu onda uklapaju Sting,Brajan Mej ili Mark Knopfler ili Mik Dzeger ili Gregori Grafin iz Bad Religiona,Tom Morelo iz Rage Against the machine,ili svi oni koji imaju visoko obrazovanje,i dolaze iz takvih porodica,a slusaju rok))
evo ga jedan roker u dzinsu

odelo,kravata-klasika....snobovi i burzuji(iako kod nas u srbiji mnogi takvi slusaju cecu,seku,indiru,stoju i sl) (a gde je ono Mocart zavrsio u aleji velikana,medju snobovima,ili u masovnoj grobnici sa ubogom sirotinjom)(kako to da se iz muzickog u skoli  i na muzickoj akademiji  uci klasika,iako te skole pohadjaju i deca iz radnickih porodica,i ako advokat,vojno lice,poslanik u skupstini,bilo koji sluzbenik nose odelo,moraju li automatski biti snobovi i da slusaju samo klasiku)
evo klasicara u odelu

odrpanac,smrdljiv iscepan cupav-metalac..(vidim svi poznati metaleri smrde,Dikinson iz Mejdena,cujem da tako pilotira Boingom...evo i ja se umesto mirisa i afterseva polivam pivom)
pevac predgrupe Judasa s poslednjeg certa

camuga-bluzer ili reper  
nigga cepa free style

....dobro i ja sam tako razmisljao kad sam imao 10 godina. 

evo vidis ja nosam i starke i farmerke i sad imam kratku kosu i nisam crnac,obrazovan sam,ali nisam burzuj i snob pa slusam i rok i metal i bluz i dzez i klasiku i instumentalnu muziku i sve to i sviram.i idem i na koncerte i svirke i svojih drugara,i rokera i klasicara i na Mejdene,i na Megadeth,i na WASP,i Slayer i na Leonarada Koena,i na Return to forever i na Markusa Milera,i na Sumertime blues i jazz festove i na kolarac.Hehehe,Miroslava Tadica i Vlatka Stefanovskog sam gledao u farmerkama,a eto nisam bio u odelu