Kad' si rekao, nabavih i ja sada preko neta. Izgleda da se tek sada pojavio. Anyway, posle slusanja, nabavka originala je neminovna

@Dusan
Milena razbija. Bas mi se svidja njena boja glasa. MEETAAL!

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
ac10 wrote:bila je irina i ema 16 god. su imale obe.....
ja sam dosao sa njima i video ih kad su odlazile....idu samnom u skolu
ac10 wrote:bila je irina i ema 16 god. su imale obe.....
ness wrote:ac10 wrote:bila je irina i ema 16 god. su imale obe.....
C,c,c,c.... Znaci svaka je imala po osam godina !![]()
![]()
Smaraš brate. Šetaj!kide wrote:bla bla bla
Hvala čovek!sub_zer0 wrote:@ness
Kad' si rekao, nabavih i ja sada preko neta. Izgleda da se tek sada pojavio. Anyway, posle slusanja, nabavka originala je neminovnaA posto se vidim i tebi svidja, red je da podrzis domacu scenu i solidarises se sa mnom
@Dusan
Milena razbija. Bas mi se svidja njena boja glasa. MEETAAL!Pozdrav za celu ekipu. Keep rockin'.
C,c,c,c.... Znaci svaka je imala po osam godina !
Deki, puko si. A ja mislio da te dovodim za Amerigu. No medjutim, ti si samo jos jedan od imbecila. Ehm, bez uvrede, sto kazes tikide wrote:gde sam stao... da, nije bilo zle namere, naprotiv, zlonameran bih bio da sam osporavao kvalitet muzičara i produkcije na albumu ali nisam, rekoh da je sve to vrlo kvalietno urađeno. samo mislim Dušane da ovo nije tvoj fah i da treba da se držiš gitarističke solo karijere, ovo sa Triggerom je pucanj u prazno i na kraju gubljenje vremena.Dushan S wrote:@kide: E, kad bi neki ljudi znali kako pokušaji "(šatro)inteligentne zlonamernosti" izgledaju jadno gledani sa strane, valjda bi trošili energiju na nešto drugo! Na žalost, takve osobe verovatno misle jako visoko o sebi! Kao pravi poznavalac šampona, znam da me razumeš i slažeš se sa mnom.
možda je ono što sam napisao nekome zvučalo suviše oštro ali mislim da će se za koji mesec, možda godinu, pokazati da sam bio u pravu. ovaj bend nema dovoljno drajva i strasti, a bogme ni hitova, da bi duži period ostao aktivan. naravno, ono za šampon i negu kose je malo grublja zajebancija, ili što bi rekl mafijaši, breaking balls. moja greška, zapravo, jer sam misilio da ti je Svilokos umetničko prezime. tek posle sam video da ti je to devojačko, a udato Đurić. moj zajeb, sorry![]()
ne rise matori, ja sam cuo da onaj mokranjac ima par zajebanih shreddova i sweep arpedja u petoj rukoveti... mis posija proju po jezevu polju...Dersu Uzala wrote: Trigger je objektivno najbolji bend koji je ikad svirao na Balkanu izmedju 19-og i 21 veka.
pa zašto bih se vređao kad si rekao istinu, da, jedan od imbecila. ja bih dodao, i jedan od besramnika kojima ništa nije sveto. i jedan od kenjatora koji nemaju šta da traže u Čemerici. što reko Šešelj dr. Vojislav onomad pred ono prvo najavljeno bomardovanje s jeseni '98. "hvane će biti, a Amevika mova pasti kad-tad!" Ali, dok ne padne, Junajted Stejts ov Čemerika ostaje obećana zemlja pre svega za ljude koji poseduju natprosečan talenat i veštinu, koju tamo gde ima tržišta i publike mogu da unovče, da se odmere sa najboljima u poslu, da steknu profesionalni ugled, pa i slavu. ja nisam taj. Dušan S i još nekolicina njih sa foruma, svakako jer su sjajni muzičari, ali ne i ja, tako ne razumem zašto bi mene dovodio, osim da ti ispičuturim podrum pića i onda osnujem svoju sektuDersu Uzala wrote:Deki, puko si. A ja mislio da te dovodim za Amerigu. No medjutim, ti si samo jos jedan od imbecila. Ehm, bez uvrede, sto kazes ti.
Biće da je to ipak Pop MašinaDersu Uzala wrote:Trigger je objektivno najbolji bend koji je ikad svirao na Balkanu izmedju 19-og i 21 veka.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests