Dersu Uzala wrote:Deki, puko si. A ja mislio da te dovodim za Amerigu. No medjutim, ti si samo jos jedan od imbecila. Ehm, bez uvrede, sto kazes ti  

.

pa zašto bih se vređao kad si rekao istinu, da, jedan od imbecila. ja bih dodao, i jedan od besramnika kojima ništa nije sveto. i jedan od kenjatora koji nemaju šta da traže u Čemerici. što reko Šešelj dr. Vojislav onomad pred ono prvo najavljeno bomardovanje s jeseni '98. "hvane će biti, a Amevika mova pasti kad-tad!" Ali, dok ne padne, Junajted Stejts ov Čemerika ostaje obećana zemlja pre svega za ljude koji poseduju natprosečan talenat i veštinu, koju tamo gde ima tržišta i publike mogu da unovče, da se odmere sa najboljima u poslu, da steknu profesionalni ugled, pa i slavu. ja nisam taj. Dušan S i još nekolicina njih sa foruma, svakako jer su sjajni muzičari, ali ne i ja, tako ne razumem zašto bi mene dovodio, osim da ti ispičuturim podrum pića i onda osnujem svoju sektu 

dakle, ako već želiš da budeš neka vrsta pokrovitelja onda treba da dovedeš nekog od virtuoza, možda pre svih baš Duleta S. takav ulog sigurno bi se višestruko povratio. mogao bi on da svira u nekoj metal postavi, da predaje na muzičkom koledžu, da testira opremu, indorsuje neke brendove ili recimo prezentuje novu Dushanator pedalu, itd. dođe vreme kada čovek valja da prigrli svoju sudbinu, a ne da na silu pokušava da izbegne stereotipne uloge.
to je onda rešeno, fino Duška da opremimo za USA, komad pršute, sira, teglu pekmeza i malo kajmaka u kutiji od nivea kreme, Dersuu za miloštu.