Lepo radi taj Boss, ne znam stvarno sto si to uopste i prodavao, a ne znam zasto i OCD nameravas da prodas.

Tu spravo ™ zasluzuje samo onaj ko moze da odsvira Turski mars, unazad, Želetovu verziju! Ima l' takih odje?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Nyarlathotep wrote:Hehehe, sta da ti kazem... znam za coveka koji je kupio Space Echo 501 za 200 eura kod nekog matorog narodnjaka. Pre mesec dana najvise. A ima i po Hrvatskoj da se nadje Space Echo 201 za 200 - 250 eurica.
Da navedem ono što je Treba Li Vam Leda rekao Krompirolikom Slepcu, kad je primetio da na harmonici Krompirolikog više nema zečeva od dijamanata: "Izgleda kao da ju je neko ukrao i odneo u zalagaonicu pa otuda izvadio, a onda je opet neko ukrao i odneo u zalagaonicu pa otuda izvadio, pa je neko drugi ukrao. I kao da su je stalno krali i vadili iz zalagaonice, i ponovo krali, sve dok se nije izlizala, pa sada izgleda kao nekadašnje juče."guv'nor wrote:Ponovo sam došao do svoje prve pedale...
da...ali zato ima midi preko kojeg mozes da kontrolišeš koješta u real time...zar nije dosta???:)cccira wrote:Tjestitke!
Btw. ne brini, svako spravo tog kalibra u tom cenovnom rangu mora imati neku falinku. Midiverb npr. prima samo jedan footswitch koji moze ili da salta po patch samo na gore (which can be a pain in the you-know-what) ili da radi bajpas ili da bude tap tempo. No ja gi ipak volem
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest