Pa i fora je sto je modifikovana ono, ima i te p90 fazon magnete to je sve fancy za Sonic Juth alternativnu omladinu zapada.
PunKGuar Finished...skoro skroz
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: PunKGuar Finished...skoro skroz
da naravno stavi je na e-bay, meni samo zao sto si joj glavu modifikovao u 3+3 ako je bila 6 u liniji.
Pa i fora je sto je modifikovana ono, ima i te p90 fazon magnete to je sve fancy za Sonic Juth alternativnu omladinu zapada.
Svaka cast za ideju i realizaciju
Zvuk je isto ok 
Mada ruku na srce, mene ne bi mogao da vidis sa ovom gitarom u ruci
Ali stvarno fina ideja, definitivno izgleda drugacije
Mada ruku na srce, mene ne bi mogao da vidis sa ovom gitarom u ruci
Ali stvarno fina ideja, definitivno izgleda drugacije
Ima tu nesto ali... ova gitara mi i ne zvuci nesto, iskreno. Turi joj bre dimarzio p90 i ima da przi!Rocket Roll wrote:Überdražesno™!
Svi indie bendovi Tamo Preko se polomiše da sviraju na što čudnijim & starijim gitarama, Sonic Youth imaju celu kolekciju Jolana, čak i Džek Vajt svugde vuče svoj $20 Kay, Black Keys i ini blues-slajderi priznaju samo petodolarske gitare, samo smo mi snobovi - ako ne košta barem 300 evra, nije mlađe od 2 godine i nije u tip-top stanju, nećemo ni da pričamo s čovekom![]()
Stay tr00!
Klin posebno, a i onaj prvi drajv zvuče ok! Ili si snimio nešto od onog svog stada pa nam poturio kao da je to pankguar ili je ton ipak u prstima.
E sad distorzija se raspada, ali to bi bolji magneti rešili. U svakom slučaju kul gitara.
E sad distorzija se raspada, ali to bi bolji magneti rešili. U svakom slučaju kul gitara.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ma mogu i da okacim video ako ne verujete....Mogut wrote:Klin posebno, a i onaj prvi drajv zvuče ok! Ili si snimio nešto od onog svog stada pa nam poturio kao da je to pankguar ili je ton ipak u prstima.![]()
To je punkguar i ti magneti old school
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

Ne volim kad mi gitare u poluispravnom stanju stoje po sobi, tako da sam odneo PunkGuar kod majstora, da se od njega napravi gitara koja ce se svirati, a i iskreno zeleo sam oduvek jaguar/jazzmaster, a kod nas ih nema ili su bezobrazno skupi, tako da je ovo bilo savrsheno resenje. Logo cu uraditi neki custom, a meni se svidja kako zvuce ovi magneti (iz 50tih su), pa cu ih furati neko vreme i ako mi se svide, ostaju, ako ne, lako ih je zameniti za P90... zasad su mi super.. Gitara je dobila novi vrat sa nekog nemackog strata, potovi su CTS Fender, maska od neke custom plastike. Ultra je udobna za sviranje, kotira dobro...to su impresije zasad.... Boja je Crvena - Disko
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Test - krchi pomalo, jbg... ali cuje se otprilike..
- Hotstepper
Ooooo to ja zovem farba! 
Hevi! Gud Dzab! 
Rax13 wrote:Hevi! Gud Dzab!
- Dersu Uzala
Sve je to kul, ali mars na poliranje stop-taila. Sredio gitaru a nije ispoliro kobilicu.nemanjavelimirovic wrote: Ne volim...
- sirac-šunka
- vragolan
Koji majstor radiJo i koliko koštalo?
koi sex!
SAMO NEMOJ DA JE PRODAS! 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
HeheheHotstepper wrote:Ooooo to ja zovem farba!
Randy wrote:
Solomon wrote:Rax13 wrote:Hevi! Gud Dzab!![]()
![]()
Bilo je kasno uvece a ja sam ceo dan radio i bejah umoran da bi poliraoDersu Uzala wrote:Sve je to kul, ali mars na poliranje stop-taila. Sredio gitaru a nije ispoliro kobilicu.nemanjavelimirovic wrote: Ne volim...
jankovic srdjan i milorad milinkovic su uradili gitaru (to ce pisati i na Dekalu).sirac-šunka wrote:Koji majstor radiJo i koliko koštalo?
Kompletna cena - Gitara - 25Evra telo - magnete i potove sam imao, vrat (sa civijama) i uklapanje neck pocketa oko 100e, Sredjivanje tela, kopanje novih rupa za hardver i farbanje -100Evra + napravicu Srdjanu neki sajt za radionicu (oko 50-100evra vrednosti). To je to. Mislim da je cena taman, jer je gitara bila u uzasnom stanju estetski, a i vrat je bio nestandardan, pa je trebalo uklopiti sa novim, koji je po meni dosta dobar. Znaci oko 200Evra sam dao majstorima, plus malo mog posla cela gitara, ja sam zadovoljan skroz.
Ovu sam pravio za sebeO.o wrote:koi sex!SAMO NEMOJ DA JE PRODAS!